Teade

Collapse
No announcement yet.

amfiton-25ac027

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

amfiton-25ac027

Kas keegi oskaks kommenteerida mis h22lt nad teevad. Otsinguga leidsin ainult pildi.Ise arvan et s90 midagi sarnast aga tahaks teada ka teiste arvamusi.

mnjah, ladusin otsingusse "25ac027" ja vastuseid sain nagu küll...
    järgnevalt teen mõnedest postitustet copy-paste.
    välimus peaks neil olema selline - http://foto.ussrhi-fi.azz.ru:8101/pages/Ga...7-foto2_jpg.htm

Intz - 25W GOST`i järgi võimsust. Sagedusriba midagi ~~40...20000(aga võibolla 31500) Hz.

HqTafKa - Kuulatud, mõeldud, arutletud. Üldiselt nad on paremad, kui s90'sed, keskmiste ja kõrgete koha pealt. Hea "Trance" kõlar. 100hz peksab ikka valjult. Madalale ta ei mängi, 25hz kindlasti mitte, jääb Estoniale kah alla. Siiski, kui basside ja kõrgetega üle ei pinguta on ta hea kõlar. 900 on hea hind. Mina võtaks ennem need kui s90'sed, a kindlasti kuula üle, spetsiifiliselt. Ja vaata ka kast üle, et kuskil "auke" poleks Siis saad tingida kui vaja...Sai ka lahti võetud, bassikas pea sama mis s90, välimuselt.

teadmamees - ka ise olen neid kuulnud ja soovitan soojalt, teevad ausat häält ja välimus on kah kena

tuumik - bassikas bassikaks...aga nende kõllide eripäraks pean mina hoopis tema kõrgeid.Pole suurt neid kuulata saand, aga kiidetakse üldiselt.

reiss - Kõrgete element ongi nende kõlarite kõige suurem väärtus.
    Need ei ole nagu need tavalised mis Audes või S90 kasutab vaid sellised pikklikud nagu nn. riba kõrged.
    Ise olen selliseid kooli ajal "piinanud" ilus puhas heli võrreldes R-tehnikaga.

vaata ka siia: http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?act=...ighlite=25ac027

Comment

Originally posted by saajatz@Jan 22 2005, 12:42
      reiss - Kõrgete element ongi nende kõlarite kõige suurem väärtus.
      Need ei ole nagu need tavalised mis Audes või S90 kasutab vaid sellised pikklikud nagu nn. riba kõrged.
      Ribbon tweeter peaks olema nendes kasutusel.

Comment

Suured t2nud teegelikult olen neid ka ise kuulnud ja j2ttis kyll hea mulje.
        Kysiks siis veel et kui v6imas peaks olema v6im (m6tlen l22ne omasid).
        ette t2nades

Comment

korralik 2x100w võim, sellega saad ilusti kuulata, ja jääb veel volüümirattal varu kah.

Comment

aityma! hakkan siis raha koguma...

Comment

näiteks intz müüs siin mingit võimu. võibolla see küll oleks nendele kõlaritele mõtetult kallis, kuigi samas - millalgi tulevikus võid siis südamerahuga vaadata uute kõlarite poole ja see võimend endale alles jätta, tegu on päris toreda riistapuuga, sellele kes seda hinnata oskab.

EDIT: suure tõeneäosusega saaks mõne vanema võimu sisse kah teha uued lõpud, toidet veidi värskendada (uued lüüdid jne), eelvõimu korrastada (uued lüüdid jne vahetamisega) saaks 2x100w päris korraliku võimu, ei moonuta, müratase küllaltki madal. ja hind tuleb päris julgelt odavam kui poest osta. võid ise teha, võid asjamehel lasta teha.

Comment

V6iks ikka kellelgi asjatundjal lasta see 2ra teha, kuna ise ei oska
                Ma ei tea isegi mida ''toorikuna'' kasutada ning kes oleks piisavalt usaldusv22rne .
                Suht oskamatuna ei tea ma ju tegelikult essugi kuidas v6im moditi ja ei oska seda ka kontrollida enne kui on hilja.

Comment

mida sa kontrollimise ja usaldusväärsuse all mõtled`?

Comment

Lihtsalt kardan et saan tillika sest ei tunne v6imude ehitusest midagi.Muidugi ei m6tle ma nii et terve tevalo foorum on pettureid t2is kes minusuguste pealt kasu yritavad l6igata, aga elu on n2idanud et maailmas selliseid on

Comment

pöördu kasutaja "waldur" poole, ta teeb võime, ja siinmail vähemalt minule on jäänud mulje et ka usaldusega pole probleeme olnud.

Comment

Working...
                      X