Teade

Collapse
No announcement yet.

Ressiiver KRFV4080DS

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ressiiver KRFV4080DS

Mida arvate ressiivrist KRFV4080DS, suht soodus kuid kas asjal on ka mingi konks? Piisab kodukino nautimiseks ja muusika kuulamiseks?
    Äkki on midagi tähtsat puudu, mida minu silm ei märka! Dolby Digital / Dolby ProLogic II on olemas, on midagi veel vaja?
    Optiline x 1, koaksiaalne x 2 sisend, subwoofri väljund on kah olemas.

Nii, et arvamused on tere-tulnud!

Omadused on täitsa vastuvõetavad aga kui võimalik mine ja võrdle asju poes
    Omal nüüd yamaha ja heli on kohe kõvasti ,,teisest puust,,
    Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

loodan, et sellega oled ikka arvestanud, et selle "5x120W" võid ära unustada.

Comment

No seda 5x120W ma nüüd küll silmad säramas ei vaata
        Mind huvitab hoopis see, et kas sellel konkreetsel mudelil on midagi puudu või on mingi asi kehvake, et sellise hinnaga pakutakse! Reeglina ikka kallimad ju!

Comment

See isend ise maksis siin avhepeal ca 4K,aga nüüd hinnad maas! Ju olid siis seisma jäänud,või kes teab,mis iganes see põhjus võis oll!Iseeneset täitsa korralik ressiiver,ajab koduse filmi vaatamise nõudmised küll ära!

Comment

Vabalt võib olla 5x120W. Mul on analoogne Pioneeri kast, mis on 4x100 W ilma pettuseta.

Comment

ise sai ka mingi kuu aega tagasi uuritud seda sama ressiivrit, toon välja noppeid arvamustest.
              Kõik pilusilmad panevad oma toodetele mingeid x ja y võimsusi, nii võimudele, kui ka kõllidele. Kui resiiverile on lubatud 5x100W siis tegelik võimsus on mingid 5x30-40W ja sama jutt käib ka kõllide kohta. Ainukesed, kes oma võimsustega ei valeta on Venelased ja Ameeriklased. Neid JBL kõlle olen ise kuulanud ja need teevad uskumatut häält. Alguses mõtlesin, et poes on kuskil supakas, mis seda matsu teeb. Harman Kardon ja JBL on parim valik, hind kah muidugi soolane.

teema-algatajal soovitaks tõsiselt järgi mõelda....hea võimendi teenib kaua ja seetõttu ei tasu asja pealt koonerdada...kui ikka väga on tarvis kõik kodukino võimalusi jne, siis on ka Denoni AVR1705 hea valik....samas ainult muusika kuulamiseks on too Rotel arvatavasti siiski parem (ja sellest 2x40w ei tasu end heidutada lasta, ma olen suht kindel, et jõudu on tal rohkem kui sellel "120w" kenwoodil)...Kenwoodist soovitaks eemale hoida ning yamaha on niijanaa, mõnele meeldib, mõnele mitte (minule isiklikult väga mitte)...

btw.. selle enda õnnetuse ma mõõtsin üle... 4 oomi juures tuli 70W kanalisse... (surroundi kanalistest tuli hulka vähem.. täpselt ei mäleta) Seda ainult ühe kanali koormamise juures.. seega jui nüüd mõlemat kanalit koormata, siis saamegi sealt kuskil 55..60W per channel... millest iseenesest samuti täiesti piisab et S90 papiks lasta, aga lihtsalt aparaat ise tegi nii sitta häält...

Mul see olemas.Basse pole ollagi, kõrgeid samuti.Panin vene päritolu ekvalaiseri vahele siis sai vähe parem.
              Kunagi oli ka Sony resiiver.Sellega sama lugu.

PS. lisaks helikvaliteedile (mis on küll põhiline) tasub jälgida ka võimsust (natuke pearuumi on alati tore) ja antud kenwoodi puhul ikka päris kenad numbrid pastakast välja imetud või kuidas teistviisi nimetada 10% moonutusega ja ainult ühel sagedusel ja ühest kanalist korraldatud mõõtmist (millel pole reaalsusega mingit pistmist, sama nagu mõõta tühja veduri maksimumkiirust mäest alla sõites, ja siis eeldada, et koos 5 täislastis vaguniga sõidab ka mäest üles sama kiiresti)... ... ma pakuks asja tegelikuks RMS võimsuseks kuskil 5x60w (kui sedagi), kindlasti mitte rohkem....

Comment

Originally posted by KaruTEC@Jan 25 2005, 19:53
                Vabalt võib olla 5x120W. Mul on analoogne Pioneeri kast, mis on 4x100 W ilma pettuseta.
                ja mis hinnaga/mis ajastust see pioneer pärit?

Comment

Originally posted by ziksimees@Jan 25 2005, 20:08
                  ise...
                  ei usu et niipaljugi sealt välja tuleb võimu.
                  PS: need imenumbrid mõõdetakse seal enamasti hetkeliselt, st. et seda jõudu kannatab millisekundites vms.

Comment

väidetavalt
                    120W x 5 (1ch Driven, 6ohm, 10%THD)
                    100W x 2 (DIN, 6ohm, 0.7%THD)

ja hinnast on lihtsalt natuke õhku välja lastud, nt Saksas maksab see ca €200

Comment

No nüüd hirmutasite küll ära, pean ikka minema kuulama kuid millega võrrelda? Vbl on kõrval suvaline ressiiver kuid maksab 2x rohkem ja müüja kiidab, et jube hea on ikka! No samas kui hullu häält ta ikka saab teha h34r:

Comment

Morjentes!!
                        Kui väga oluline pole,et asi uus oleks ja tegelikult ei olegi see väga oluline,siis
                        vaata selle raha eest midagi kasutatud.
                        http://www.album.ee/user/16860279

Comment

Originally posted by ziksimees@Jan 25 2005, 20:08
                          btw.. selle enda õnnetuse ma mõõtsin üle... 4 oomi juures tuli 70W kanalisse... (surroundi kanalistest tuli hulka vähem.. täpselt ei mäleta) Seda ainult ühe kanali koormamise juures.. seega jui nüüd mõlemat kanalit koormata, siis saamegi sealt kuskil 55..60W per channel... millest iseenesest samuti täiesti piisab et S90 papiks lasta, aga lihtsalt aparaat ise tegi nii sitta häält...

Mul see olemas.Basse pole ollagi, kõrgeid samuti.Panin vene päritolu ekvalaiseri vahele siis sai vähe parem.
                          Oot, sa ikka ostsid selle endale?

Comment

Originally posted by typsomaan+Jan 26 2005, 15:50--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (typsomaan @ Jan 26 2005, 15:50)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ziksimees@Jan 25 2005, 20:08

Oot, sa ikka ostsid selle endale? [/b][/quote]
                            ei ostnud, ostsin endale hoopis Yamaha, enamus teksti mul tsiteeritud hinnavaatlusest

Comment

Kas selline Denon on asjalik?

Comment

Working...
                              X