Teade

Collapse
No announcement yet.

Ressiiver KRFV4080DS

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

no Kenwoodist on Denon küll peajagu üle....

Comment

Jah,hea asi aga DTS ja pro-logic2 puuduvad sellel püssil,minu teada.Siis ei ole asjal mõtet,parem juba stereo receiver
      http://www.album.ee/user/16860279

Comment

Sellel Denonil pole sisemist DTS dekoodrit vist,kui ma õieti aru sain.Muidu peaks korralik asi olema.

Comment

Originally posted by mar@Jan 26 2005, 17:53
          Sellel Denonil pole sisemist DTS dekoodrit vist,kui ma õieti aru sain.Muidu peaks korralik asi olema.
          Ei ole see DTS dekooder nii eluküsimus Kuigi uut ressiiverit vaadates võiks ta muidugi olla, aga filmid selle puudumisel vaatamata küll ei tohiks jääda. (tavaliselt kui on DTS-i kodeeritud heliriba, siis on ka Dolby Digital dvd peal olemas)

Comment

vaata tõesti midagi muult tootjalt .. ise olen seda resiivrit kuulanud ... ja ka peo tarbeks kasutanud ... keli suht sihuke tränamehe unistus ... basse rohkesti ja kõrged vajadusel kriiskavad ... ps: pikka kuulamise peale läheb asi hullemaks :P ise soovitaks sellist resiivrit millel THX ka peal ... maksavad palju aga digi maailm areneb ja varsti pole selle tavalise prologicuga midagi teha ....
            MÜÜA : 10gd & BOSE kõlarid

Comment

Olen siin uurinud ja puurinud, jäi silma selline Harman
              Palju puudusi?
              Mida täpselt see DTS annab? Kas ei piisaks Dolby Digitalist ja Pro Logicust?

Comment

Harman/kardonid (minu maitse järgi)sügava ja maheda häälega pillid.Valiks denonist ennem.
                Aga need dts ja pro logic on nagu heli formaadid

Dolby Pro Logic -on kodukino heli formaat ja ta sarnaneb Dolby Surroundile.
                Minu meelest ei ole suurem asi feeling.(eelistan pigem head stereot)
                Pro logic 2- tähendab,et ta hajutab stereo signaali ka kuidagi laiali nt.telekat vaadates.
                Dts-digital theater sound-ühesõnaga ainult dvd plaadi pealt ja kuuled igast kõlarist selgelt ja puhtalt sialt mõelduid helisid välja lipsamas.Heli on puhas,terav,tugev ja tunneksid end nagu kinos.Eriti hea on vaadata mingit livet,kui ta on dts formaadis plaadil.Pro logic-uga ei ole asi päris see.
                Proovi kuulata kusagil ja siis vaata mida sul vaja oleks&#33; <_<

Comment

Originally posted by typsomaan@Jan 26 2005, 22:33
                  Palju puudusi?
                  Dolby Digitalist piisab täiesti. Dts-i ja Dolby Digitali vahe on see, et pakkimis meetodid on veidi erinevad ja DTS-il on suurem bitrate. Ja see THX on kah ainult üks "mull," lihtsalt tunnustus, mis on antud ekspertide poolt. Vaevalt tavaline kuulaja aru saab kas filmil on THX sertifikaat või mitte.

Comment

Originally posted by Crimson@Jan 27 2005, 08:59
                    Dolby Pro Logic -on kodukino heli formaat ja ta sarnaneb Dolby Surroundile.
                    Minu meelest ei ole suurem asi feeling.(eelistan pigem head stereot)
                    Pro logic 2- tähendab,et ta hajutab stereo signaali ka kuidagi laiali nt.telekat vaadates.
                    Dolby pro logic ongi stereosignaali jagamine surroundikanalitesse (st ruumilisuseffekt tekitatakse kunstlikult stereosignaalist)....Dolby pro logic oli esmane versioon ja Pro Logic 2 selle edasiarendus...

Comment

vahepeal oli mõte ise ka see võimendi osta no 5x120w ikkagi ja hind ja hea kuid hiljem andmeid uurides selgus et pikaajaline võimsus on 50w
                      samas on myygil sama võim ainult 6kanaliga ja hind 3990.-

Comment

Originally posted by msw+Jan 27 2005, 11:44--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (msw @ Jan 27 2005, 11:44)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-typsomaan@Jan 26 2005, 22:33
                        Palju puudusi?
                        Dolby Digitalist piisab täiesti. Dts-i ja Dolby Digitali vahe on see, et pakkimis meetodid on veidi erinevad ja DTS-il on suurem bitrate. Ja see THX on kah ainult üks "mull," lihtsalt tunnustus, mis on antud ekspertide poolt. Vaevalt tavaline kuulaja aru saab kas filmil on THX sertifikaat või mitte. [/b][/quote]
                        DTS on ikka tuntavalt parema kvaliteediga(mingite paskade kõllidega teeb juba vahet).Eriti heli ruumilisuse osas.Sellest ka suurem bitrate.Sellest veel parem on DTS 96/24.Aga selles formaadis liigub veel suht vähe asju.Soovitan ikka vaadata DTS toega ressiiverit. B-)

Comment

Aga selline yamaha? Mida head/halba on kosta?

Comment

Selle raha eest normaalne receiver&#33;

Comment

Working...
                            X