tere kust saaks skeemi helikaardile mida ühendada LPT porti? nagu LPT -> D/A -> võimendi
Teade
Collapse
No announcement yet.
LPT helikaart
Collapse
X
-
niih.. ehitasin selle nüüd valmis, paar minti läks, päris broo asi, mingile juustule läpakale külge panna aga kas on kuskil olemas linuxi moodulit selle, et tunnistaks helikaartina asjaMis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
* Toitelüüdid
* Kõlari kummilõdvik
* Elekter
* Kõrvad
* Naabri närvid
Comment
-
Originally posted by Elektrik@Jan 30 2005, 17:37
kui tööle saad (said) siis ytle kuda heli on, endalgi huvi asja vastu aga ple viitsimist olnd et kokku panna.
Pole just kõige parem. Arvestades seda, et 8 bitine ja takistid on mingil määral veaga. Kahiseb ja hääl "digitaalse" olemusega.
W3.1 all olen isegi sellega MP3esid kuulanud.
Hea on see, et sämplimissagedust dac ei piira..Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Originally posted by v6sa@Jan 30 2005, 20:34
siinusvõnkumise saab turbopascalist portw[$378] käsuga, aga edasi? mis softi sellega annab kasutada DOS-i all? Linuxi all? Kas on olemas DOS-ile TSRi mis emuleerib SB16 vms?
Prehistorik ja wolfenstein3d ( kuigi sellele covoxi tugi olemas, vaja mingid pinnid lpt-s vell kokku keevitada.) läksid omalajal käima küll.
Ahjaa. otsi veel guuglist märksõna
"disney sound source" vms .See sisuliselt covox koos lpt juhtimisega.
Martin@oma ajal treis rahvale 25 krooniga covoxeid :PElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Originally posted by Elektrik@Jan 31 2005, 14:44
to Martin. just seal mul seda vaja ongi ehk siis Win 3.1
Pascalis heliportide progemine ple mulle probleem, asi lihtsam kui QBasicusElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
Comment