Kirjutaksite üles kõik veebilehed kust saab audiotooteid osta.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Online heli poed
Collapse
X
-
Originally posted by Deus@Feb 5 2005, 11:56
mul oleks vaja kontserttehnikat ühte kohta ja siis nö Intercom teemat teise kohta et saaks mitme korruse peale asja vedada laiali, muusikat taasesitada, vahel mikrisse kisada ja selline teema.
Comment
-
Originally posted by digital@Feb 5 2005, 14:59
Neist olen mina kontserttehnikat ostnud:
www.musiccenter.ee
Comment
-
Originally posted by ressu@Feb 6 2005, 00:22
need küll odavad pole.
btw, behringer laseb varsti välja raadiomikri... mul juba isu tekkimas.
Comment
-
Originally posted by ressu@Feb 6 2005, 07:00
MIS?ma ei taha kontserdi tehnikat.Niisama tuppa odavad lehte nagu akustika jne.
Kui tuppa siis on djstore kõige odavam minu arust.
Comment
-
Originally posted by saajatz+Feb 5 2005, 22:18--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (saajatz @ Feb 5 2005, 22:18)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Deus@Feb 5 2005, 13:56
mul oleks vaja kontserttehnikat ühte kohta ja siis nö Intercom teemat teise kohta et saaks mitme korruse peale asja vedada laiali, muusikat taasesitada, vahel mikrisse kisada ja selline teema.
MK küsis täpsustust, ma siis andsin ja teem aalgataja teadis ka kohe kuidas nö paremini küsida.
Saajatz, sa ära loobi oma ühesõnalisi küsimusi igale poole, vaikselt hakkab pinda juba käima, kui kirjutad, siis ikka veidi pikemat kui: Mis see siia puutub ja kui odav on odav?
Sinu küsimused võib samamoodi teemavälisteks lugeda. Ära nüüd solvu seepärast, lihtsalt väike tähelepanek minu poolt. B-)-
Comment
Comment