Teade

Collapse
No announcement yet.

handymann

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    handymann

    Tere,mida arvate handymann-id müüdavast autokõlarist

    tehniline info:
    Auto KÕLAR 250 W M/6 valjuhääldid, 2 tiiskanti, 2 vahetooni, 2 basskõlarit. Mõõtmed: Pikkus: 770 mm. Kõrgus: 230 mm. Laius: 220 mm

    originaal link=siin

    #2
    huvitaks missugusele kerdetüübile on mõeldud see kõlar.seedaani vist mitte kuna pagassi pole ju mõtet teda toppida kuna sealt ei kostu eriti kõrg ja kesk sagedust,tahaklaasi juurde kui mahubgi paigutada siis ei näe ju enam peedlist välja ja istmed vist ikka istumise jaoks mõeldud.ainuke loogiline varjant vist oleks siis pik-up tüübile kuna sealt vist peaks kostuma ka neid helisi.
    Kas sellel on 2 sisendit? oleks nägu steriona kujutatud kõlarit ,ilmavaheseinata oleks see täielik mõttetus ja vist vaheseinaga ka see lahendus eriti hea vist ei ole et 2 bassikat ühes kastis ja "handymann" suht odav pood ja kui seal kastis oleks ka vahesein siis on see ma arvan üsna väikse paksusega.
    Peatselt valmimas tornkõlarid visaton- sc10n-WS13E-ws20e

    Comment


      #3
      Selline kast sobiks rohkem universaalkerega autosse kui pik-upi(natuke imelik kõlareid õues hoida) ning on mõeldud rohkem mingi kehvema kvaliteedilise raadioga tüütama....
      No 500.- eest vähemalt saab elemendid ära kasutada, kui kast ei meeldi/sobi.
      The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
      Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
      Projektide pildid
      Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
      http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

      Comment


        #4
        njh ma usun et 500.- eest tasuks osta parem mingi audes 65w :P oli vist midagi sinna kanti, ja nati raha juurde pannan ning saad osta mingid kõrged ja koksiaalid ustesse... olid vist koksiaalid ? ärge näkkulööge kui valesti kirjutan, ingl k midwoofrid or smt?
        TeamRMS

        Comment


          #5
          see riistapuu pole mõeldud autosse,vaid autoga kaasavõtmiseks.lähed kuhugi väljasõidule,loodusesse,või lihtsalt aiamaale.tõstad seal kõlari autost välja.ühendad autoraadioga või võimendiga ja lased muusikat. väga praktiline.autouksed saab ilusasti kinni hoida ja pole muret et ilusal suveõhtul mingi kutsumata külaline seal omaette kolamas käib.

          Comment


            #6
            Väga väga halb heli, olen kuulnud. :lol:
            Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
            www.sansui.us/AU-9500.htm

            Comment


              #7
              ei soovitaks sul osta kuna bass ja kõrge on puhta metsas(kõrge tahab kõrvad peast kisada ), ma ostsin kunagi handymannist need nn "300W 8" " subwoofrid. kast oli neil valesti võtsin bassid välja ja tegin uue kasti. Sai nagu veits parem, aga erilist tümpsulooma sealt ikka ei saanud.
              ühesõnaga ühed Hiina zink plekk kõlarid ikka ole :lol:

              Comment


                #8
                ega jah selle raha eest kvaliteeti ei saa

                Comment


                  #9
                  Vs: handymann

                  njaa, mul sarnane lugu.. vaat handymannis oli müügil ka selline suurem, musta värvi kõlar... kujult sarnane, ainult, et inverterid olid kasti peal ja kõrghelihääldid olid kasti küljel.. hind 500.- kõlarid olid ühendatud rööbiti üxteise külge, isegi vatti polnud sees seal... kasti peal oli küll kirjas et on 300W subwoofer aga tgelt ei olnd sittagi... estonia 35 ac 021 kindlalt üle selle.. aga küsimus selles , et kas saaks teha uued kastid nendele kahele bassielemendile (8") , panna filtrid, vatt jne... kas siis annaks ikka estoniatele võrdväärde asuka? ei oska selle sitaga midagi peale hakata, vajan lihtsalt nõu...

                  Comment


                    #10
                    Vs: handymann

                    Olen puutunud kokku analoogilise kõlariga. Selle isendi firmaks oli märgitud Riesen (kah vist 300w) Minujaoks oli see kohutav kogemus. Tema heli on selline kriiskav karjumine, väga masendav. Ei mingit bassi ega puhast kõrget. Tal sisendeid 2 , nii et idee poolest stereo. Soovitan hea hinna tõttu mitte liimile minna, paari päeva pärast hakkad ise selle müügiga tegelema.

                    Comment


                      #11
                      Vs: handymann

                      Tuleb vist teha Audio foorumi kõrvale ka Müra foorum, kus räägitakse/võrreldakse King Audiot ja talle tekkinud konkurente Handym*nn jmt.
                      Maailm oleks puhas ja süüta
                      kui poleks õllejogurtit
                      - Õ.Õ.

                      Comment


                        #12
                        Vs: handymann

                        ah et siis te tahate öelda, et selle kõlli võib lihtsalt prügikasti visata? et ple mütet midagi üritamagi hakata? a kui ikka lükata filter taha ja kleepida magnetketas juurde sinna.. kas ikka ei tasu ära? .... jah või ei ja ma lennutan selle pasa seitsme tuule suunas

                        Comment


                          #13
                          Vs: handymann

                          Esmalt postitatud taavikopli poolt
                          ah et siis te tahate öelda, et selle kõlli võib lihtsalt prügikasti visata? et ple mütet midagi üritamagi hakata? a kui ikka lükata filter taha ja kleepida magnetketas juurde sinna.. kas ikka ei tasu ära? .... jah või ei ja ma lennutan selle pasa seitsme tuule suunas
                          Forget forever!
                          Kõik meeldiv tuleb lambist...

                          Comment


                            #14
                            Vs: handymann

                            Arvestades, mida tevalos küsitakse 8"...10" visatoni bassivaljuka eest, peaksid loomulikult sillas olema, sest oled omale sama raha eest saanud tervelt 2 tükki, pealegi väga hea heliga, ja hulga lõpp-kvaliteetset kraami pealekauba.

                            Milline hull laseks käest ära võimaluse teha soodsalt 2 subwoofrit!

                            P.S.
                            Aga loomulikult lase neisse kohe 220 sisse ja naudi põlengut. Sest arvestades hinda ei ole mitte kuidagi võimalik, et selle kõlari ehitamisel oleks kasutatud kas või ühtegi väärt komponenti.
                            viimati muutis kasutaja andreie; 25 m 2007, 00:16.
                            If you think education is expensive, try ignorance.

                            Comment


                              #15
                              Vs: handymann

                              no ma ju räägin kõllid olid ühendatud rööbiti aint ja mingi filtrit seal ei olnudgi olemas!!! isegi mingit vatiini ega värki polnud sees...ja saepuruplaadi tükid lendasid lahtiselt kasti sees ringi.. ma arvan et ma lasen nad oma Y7101-ga ribadeks.. sest 220V kõib liiga kähku, ma ei jõua nautidagi.. või on teil paremaid soovitusi, mida teha?

                              Comment

                              Working...
                              X