Teade

Collapse
No announcement yet.

Valjukas probleem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Valjukas probleem

    Tere!
    Milles on probleem, kui valjukas teeb bassilöögi ajal kerget krabisemishäält. Seda on eriti kuulda madalal võimsusel, kui aga võimsust suurendada siis kaob see heli praktiliselt ära. :unsure:
    Valjukas ise liigub vabalt, kusagile vastu ei käi.....

    #2
    Mingi puru on vahel arvatavasti.
    <span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\'>Qlimax</span>

    Comment


      #3
      Seal võib ükskõik mis asi viltu olla , näiteks magnet ole täitsa tsentris ,sodi mähise ja magneti vahel , vuntsid ei anna hästi ühendust.

      Comment


        #4
        kui valjukas ise liigub vabalt, siis kontrolli neid nn vuntse ehk membraani pealt korpusele minevaid traate. Kui otsast katki on, siis tuleb asendada; sobivaks asenduseks on tinasukk - umbes sarnane vasest punutud asjandus, mis on küll originaalis mõeldud üleliigse tina enda sisse imemiseks. Seda saab kuskilt elektroonika poest, näiteks tevalost. Asendades pane piisavalt pikad jupid nii, et jääks kenasti liikumisruumi. Kui originaali kas lühemaks teha või kuidagi paigata, siis läheb see väga kiiresti katki, samuti tavaline juhe ei pea seal vastu.

        Comment


          #5
          Väga head peene kiuga sukka saab Nylund Eestist.

          Comment


            #6
            jaah..head need on tinasukad..aga endal ple need just vägakaua vastu pidanud...parema effekti on andnud mikrofoni juhtme sees olevad juhtmed..kannatavad rohkem vibreerimist..mitmekordselt panna aitab küll..(kuna 1 juhe on ise liiga peenike)
            mingid starteriharja juhtmed või midagi sellist pidid ka olema head..
            mida sa lohh vahid

            Comment

            Working...
            X