Teade

Collapse
No announcement yet.

CD decki modimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by KaruTEC@Mar 22 2005, 10:53
    Üks vend Haapsalust on koos plaadidisaini jm. kuludega üle 10k hakkama pannud.
    Aga kiidab nii et vähe pole.
    Vastavat disaini ma loomulikult siia üles ei pane, see on tema oma.
    Ehk saad siiski natuke rohkem valgustada, mis DAC ja analoog osa sellel on? Põhimõtteliselt huvitab, kuigi 10k on natuke kallis. Kas selle venna nimi on Walk?

Comment

Walk vist jah. Kui ta mõnes foorumis kirjutab, küsige tema käest. Mina ei ütle muud kui et päris kena tükk elektroonikat, suur nagu küpsisepakk. Ja plaadid minu disainitud

Plaatide disaini võin küll pakkuda, vajadusel ka interaktiivset (jupid ja skeemid kaasa ning ootetööna).

Comment

Esmalt postitatud intz,Mar 22 2005, 22:05 poolt
        Ja olulisim - kes/kus seda võiks teha?
        See oli vist Philipsi TDA1541 (vms) DAC-iga? Vähemalt mingil kaval nõks seal sees oli.
        Kod. Ergo Esken(kontakt Hifi Klubist) on, ma usun, pädev persoon säärase asja jaoks - temaga saab mõistlikult rääkida.
        Teine variant on ise käised üles käärida ja hakata uurima, mis-kuidas toimetada.[/QUOTE]

Tänud Intzule!

Ise pole paraku sellel alal toimetaja - niiet käiste käärimiseks ei lähe.
        Jääb üle hinnata teiste oskusi ja teadmisi. Võtan asja ette.

Comment

Tuli veel meelde, et Lavintonist Nikolai ka tegeleb säärast masti asjaga. Ma hetkel ei ole kompetentne vastama, kumb väljakäidud variantidest eelistuse võiks saada. Kuigi Ergoga vast võib pisut lihtsam toimetada olla.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Originally posted by intz@Mar 23 2005, 19:34
            Tuli veel meelde, et Lavintonist Nikolai ka tegeleb säärast masti asjaga. Ma hetkel ei ole kompetentne vastama, kumb väljakäidud variantidest eelistuse võiks saada. Kuigi Ergoga vast võib pisut lihtsam toimetada olla.
            Minu ja ka paljude teiste kohalike audiofiilide apparaadid on Nikolai kätte alt läbi käinud. Ja väga palju suhelnud temaga. Ühe sõnaga mees teab mida teeb. Ja kogemusi tal ka palju. Suureks probleemiks võib tõesti olla suhtlemine (ta ei räägi Eesti keelt) ja ta aja pidev nappus.
            Nikolai upgrade on palju sügavam võrreldes hifi klubiga. Hifi klubi upgrade piirdub tihti ainult opakade vahetusega ja raha võtavad ka rohkem.
            Nii palju kui ma aru olen saanud ei ole mõtet upgradeda odavama otsa pille, sest nad on sündinud "surnud" ja midagi neid ei elusta.
            Ma olen Yamahat seest näinud. "Surnud" pill.

Comment

Olen ka ise selle DAC´i mõttega möne aja elanud. Panen siia ühe lingi, mis võibolla ärgitab mõtteid. Tegijamad vennad peaksid teadma millega tegu. Kas seda nüüd kodus põlve otsas on mõttekas tegema hakata, aga on ju võimalik ka Eestis lasta plaati teha.
              Selle kohta oskab vist kasutaja KaruTec täpsemalt õelda.
              Link: http://httpd.chello.nl/%7em.heijlige...tml/dactop.htm

Comment

Kõigepealt tuleb plaadid gerberiteks teha. See on veidi tülikas.
                Kogu komplekti hind (koos sisseviimisega) on 2500,-
                Kui gerberid on olemas siis järgmised plaadid 800,- / komplekt.

Comment

Originally posted by rehi@Mar 24 2005, 11:43
                  Olen ka ise selle DAC´i mõttega möne aja elanud. Panen siia ühe lingi, mis võibolla ärgitab mõtteid.
                  Mul ka mõtted liiguvad aga nagu tavaliselt, pole leidnud sellist, mille ehitamise kulud oleks vastavuses minu poolse helikvaliteedi ootusega.
                  Nagu antud variandiski, kas PCM63P on just see DAC kivi mille ülmber on mõtet asja ehitada?

Comment

Siirast uudishimust. Kui anda valmis gerberid (failid) nagu teie lehel kirjeldatud, siis saab 800 - 1000´ga komplekti? See on puhtalt spekulatiivne küsimus.

Comment

Originally posted by basic+Mar 21 2005, 15:00--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (basic &#064; Mar 21 2005, 15:00)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-spirit@Mar 21 2005, 12:26
                      http://www.tnt-audio.com/

kunagi leidsin sealt paar abx vihjet oma marantzi jaox
                      Millise mudeli, kui saladus pole?[/b][/quote]
                      cd6000

Comment

Njah
                        Jutt ja skeemid kisuvad kõrgeima pilotaazini :blink:
                        Lugeda ja silmaringi laienduseks väga abiks, nii mõnigi ehk saab abi

Comment

Jah, plaatide valmistamise hind oleks jämedalt selline. Täpsemalt ütlen kui olen gerberi saanud (programm kalkuleerib kulud kokku).

Comment

Originally posted by KaruTEC@Mar 24 2005, 12:03
                            Jah, plaatide valmistamise hind oleks jämedalt selline. Täpsemalt ütlen kui olen gerberi saanud (programm kalkuleerib kulud kokku).
                            Palju siis lõpphind umbes tuleb koos detailidega?

Comment

Reeglina detailid * 2. Detailide hinna võid võtta ELFAst. Kui on lihtsam värk siis on tööraha veidi väiksem kui detailid*2.

Comment

Originally posted by KaruTEC@Mar 25 2005, 08:33
                                Reeglina detailid * 2. Detailide hinna võid võtta ELFAst. Kui on lihtsam värk siis on tööraha veidi väiksem kui detailid*2.
                                Mul nende detailide hindade välja arvutamine võtab terve päeva. Oskab keegi öelda milliseks selle DAC-i lõpphind kujuneb, nii umbes 6,7,8,10k? See DAC-i teema võib üsna aktuaalseks minu jaoks osutada.

Comment

Working...
                                X