Teade

Collapse
No announcement yet.

Helitehnikast üldiselt

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Helitehnikast üldiselt

    Võib-olla on mu sõnastus nadi,aga alustuseks ütlen,et olen teemaga-HELIVÄRK päri.Ja kodus.Enne,kui küsida midagi very lihtsat,tasuks uurida ka kirjandust.Muidugi , netis äkki mõni tedjamees aitab.Aga alati see va info vaatamata postitaja sümbolitele ei tarvize õige ehk adekvaatne olla,eriti kogemuste alal.Enamus ja tegelikult ka kogu helitehnika värk allub puhtalt füüsika reeglitele.Välja arvatud subjektiivsed tegurid:helipilt(stereopanoraami laius,kõlavärving(tämber),kuulaja ealistest iseärasustest tingitud erisoovid jne.)See,et olen adminni poolt pandud õpipoisiks mind ei häiri,mul on sest p....i.Olen oma ala kala ja seda lõpuni.Loodan,et ei solvanud kedagi.
    Hannes

    #2
    sitaks meeldivad teemad peaks ütlema, dotsent Hannes.
    ootan huviga juba järgnevaid heietusi Tartumaalt

    armastusega, teie Toomas

    Comment


      #3
      Originally posted by Zen@Mar 24 2005, 19:45
      sitaks meeldivad teemad peaks ütlema, dotsent Hannes.
      ootan huviga juba järgnevaid heietusi Tartumaalt

      armastusega, teie Toomas
      Pole tähtis,et kus ma asun,tähtsam on see,et keegi noortest elektroonikäsgadest ämbrisse ei astuks.Valus on kaeda,et keegi ostis mingi kalli-kalli värgi ja seejärel keeras teadagi kuhu.Soovin aidata noori tehnikamehi oma tagasihoidliku teadmistepagasiga.

      Comment


        #4
        aga palun. eesmärk on ülimalt tervitatav.
        jaga palun välja oma telefoninumber, kust oled 24h kättesaadav ja avame Tevalo foorumi infoliini, kus vastab kõnedele Hannes Tartust, kelle käest võib küsida kõike.

        edit: kallid foorumlased, kas teile ei tundu, et elu on nii paganama ebaõiglane
        mina, noor keskkooli naga, saan mode käest staatuse asjatundja. no mis paganama asja mina tunnen? tutkit. siin teemas on koorunud välja tõsine mees, Tartust kusjuures, kes on helivärgiga päri ja kodus. ja tema on nüüd õpipoiss. karjuv ebaõiglus valitseb siin foorumis.

        Comment


          #5
          :lol:

          EDIT: sorry OT pärast, aga ma ei suutnud

          Comment


            #6
            Originally posted by Zen@Mar 24 2005, 22:20
            ... ja tema on nüüd õpipoiss. karjuv ebaõiglus valitseb siin foorumis.
            Need "tiitlid" siin foorumis ei tulene mitte millegist muust kui ainult postituste arvust ja teatud arve ületades tekib automaatselt järgmine, "kõrgem tiitel". Need piirid oleks 100, 300, 650 ja 1000 kui ei eksi. Ärifoorumisse tehtu vist ei suurendagi seda arvu. Seepärast uus foorumisse tulija on ikka "Uustulnuk", olgu ta elus kuitahes tugev asjatundja või meistrimees. Samal ajal saab algaja koolipoiss ka "Meistrimees" olla, kui ta on näiteks palju ja tihti ainult küsija rollis olnud. Seega tuleks neid nimetusi ainult mingiks aktiivsuse näitajaks pidada ja ei enamat...
            Elektroonika töötab suitsu baasil.
            Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
            Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

            Comment


              #7
              Mina isiklikult leian kohutavalt kena olevat, et ikkagi propageeritakse seda, et inimesed koolis käiks....kui ikka selline oma ala kala nii ütleb, siis peaks olema oodata ka uut tõusu Eesti noorte haridustasemes.... B-)

              Comment


                #8
                Ilusat Suurt Reedet, õpipoisid !!! Miskipärast hakkasin muigama

                To:Hannes. Need kastikesed seal kasutajanime juures näitavad ainult postituste arvu. Väga hea muidugi, et enesereklaami teed, aga paraku paneb kasutaja poolt tehtud postituste sisu tema maine paika. Enese saba kergitamisest pole kasu. Kui tubli oled, reklaamivad sinu teadmisi teised Sinu eest.

                Martin@loodab, et kedagi ei solvanud.
                Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

                Comment


                  #9
                  Kah asi nüüd mille pärast nutta :lol: Kedagi ei huvita milline on sinu staatus siin foorumis, kui sinu postitused on sisukad ja asjalikud, siis pole ju sellel "õpipoisil" mingit tähtsust.

                  Comment


                    #10
                    Üks võimalus ennast heast ja usutavast küljest näidata on korrektne kirjutamine.
                    Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
                    www.sansui.us/AU-9500.htm

                    Comment


                      #11
                      Hinnavaatluses on sellise teema jaoks Naljakad juhtumised. Teeks ettepaneku siia foorumisse ka sellise alalõigu tekitamisesks.
                      Minu DIY blogi
                      <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

                      Comment


                        #12
                        HÄID PÜHI&#33;

                        Mind ei häiri üldse mida need kastikesed tähendavad,Kui ma olen eluaeg selle erialal tegutsenud, siis ma tean ise mida ma väärt olen ja minu tarkus ja kogemused on minu varandus ja mingid tiitlid kusagil foorumi seinal ei tee mind ei halvemaks ega paremaks.Siin on küllaldaselt selliseid, kes juba ammu on foorumi hinnangu järgi väga tugevad tegijad ja tohutult palju postitusi, kuid oomi sedust ei tea.See on ju postitustest näha kes on lihtslt klahviklõbistaja ja tühikargaja ja samas esitab naeruväärseid küsimusi, mis peaksid juba ammu selged olema.Kurb on pigem see, et inimesed ei oska ennast väljendada ja foorum kubiseb kirjavigadest ja õigekeelsuse hindeks on raudne kaks&#33;Need ei ole need vead, mis teinekord tekivad kiirest ajast või tähelepanematusest. Halb on see, et juba kirja ja kõne stiil on selline.Seda teemat võiks ju jätkata, kud see oleks juba maailma parandamine ja seda tööd ma tegema ei hakka, eks see ole kõigi arusaamise harituse ja harimatuse küsimus.

                        Loodan, et ei solvanud oma kirjutisega kedagi, see ei olnud minu eesmärk, kuid selline on minu arusaamine sellest foorumist ja kui keegi solvub siis soovin talle kiiremat arengut.

                        Ilusat kevadet ja edu kõigile foorumis osalejatele&#33;

                        Comment


                          #13
                          Hannes, su kurastuseks peaks ütlema, et pärast õpipoisi staatust pead kahjuks leppima vaid asjatundja staatusega, ega see kah vist oma ala kaladest Audio Gurudele ei meeldi. Ja mis kõige hullem, see Asjatundja "tiitel" kestab sul 350 postitust, milline õudus.

                          Edit: KUidas seondub teema pealkiri ja Hannese "mure" ?
                          S A C
                          Siberian Audio Concept

                          Comment


                            #14
                            kammoon mehed. teist oleks oodanud küll rohkemat. ärge läbustage seltsimees Hannese ( kes on Tartust kusjuures) teemat ära. viimased postitused on sirge läbu&#33; mentor Hannes, Tartust, äkki pettub ja ei postitagi siia foorumisse enam. see oleks

                            Comment


                              #15
                              Originally posted by Zen@Mar 26 2005, 01:12
                              kammoon mehed. teist oleks oodanud küll rohkemat. ärge läbustage seltsimees Hannese ( kes on Tartust kusjuures) teemat ära. viimased postitused on sirge läbu&#33; mentor Hannes, Tartust, äkki pettub ja ei postitagi siia foorumisse enam. see oleks
                              zen mis sul tartu vastu on? ja miks sa seda rõhutad et hannes tartust on?

                              Mis selle teema mõte üldse on, kui küsida võib? Mul jäi arusaamatuks mida selle teemaga saavutada üritatakse, mitte mingitõpetust millegi tegemiseks või küsimust ju ei ole?&#33;? :blink:

                              Comment

                              Working...
                              X