Teade

Collapse
No announcement yet.

papist membraan

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

papist membraan

Mul oleks kaks konkreetset küsimust:
    1)miilega liimida kõige efektiivsemalt konstertkõlari papist membraani?

2)kui ma mõõdan valjuka T/S, kas võin mõõtekasti puhul valjuka ka sisse poole suunata-nii, et magnet on väljas?

liimimise koha pealt ei oska nõu anda

mõõtmise puhul pead siis arvestama seda ruumala, mis lisandub kastile koonuse poolt
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Liimi moment liimiga, võtab hästi kinni. Aga ainus viga on see, et moment jätab kollase liimijälje. Korralikult tehes aga ei juhtu miskit
      kris@andmevoog.eu

Comment

panna võib ka pvaga - kuivab ilusti läbipaistvaks.
        muidugi kui raha on palju, siis võiks proovida super attackiga!

Comment

Pva-ga ära sa kindlalt kohe pane !
          1. koolutab pappi
          2. kinnitus tuleb jama

Omad kogemused !!!

Ning super attack ei võta :P
          kris@andmevoog.eu

Comment

pele ise veel jõudnud proovida, aga epo ja marli.
            muusika on kuulamiseks

Comment

2)
              Ei ole vahet kumbatpidi valjukas mõõtekastis on, paraeetrid on suunast sõltumatud.
              Ainult pead valjuka ja koonuse ees olevad mahud kas liitma või lahutama kasti mahule.

Comment

NO super attack ja epo jätavad väga kõvaks paki, aga mul juts sellise koha pealt katki, kus membraan liigub.Pva-ga olen proovinud, aga hirmsasti mäkerdab ja eriti hea tulemus pole,Momenti pole proovinud-arvate , et on hea liim?

Mida dixo kasutanud oled?

Kas mõni lakk ei sobiks, sest imbub veidi sisse ja ei jäta liimikohta hirmus tugevaks-membraan ikka liigub ju.

Elastne peaks jääma.

Comment

Momenti kasutan ise. Pva või lakk võibad pappi koolutada:P ei soovita. Aga momendiga teed membraani tagantpoolt kokku ja paik peale ... mõne aja pärast tõmmad nacc liimi ka maha äärtest ja olemas pms.
                  kris@andmevoog.eu

Comment

aga keegi head kingseppalimi on proovinud?

Comment

Pva-ga ära sa kindlalt kohe pane !
                      1. koolutab pappi
                      2. kinnitus tuleb jama

Omad kogemused !!!

Ning super attack ei võta :P
                      mida sa lol ajad pvaga tehaksegi k]igepealt tuleb liimitav pind [le ]rnalt lihvida ja siis seest poolt paned toruteipi ongi korras

Comment

;DNojah.Ajutise varjandina töötab küll.
                        Ise panin ka 12" kingile umbes 15cm pikkusele augule teibi peale.Et edasi ei hargneks.Töötab küll, aga varsti teen korralikult ära.
                        Oot-oot.See jutt, et membraan ei tohi jäigaks jääda vaid peab ikka elastne olema..????Ikka võimalikult jäik peak solema ju. :P
                        muusika on kuulamiseks

Comment

Sina helitehnic jura oma teibiga :-X kui tahad ja sa ära tule mind lolliks sõimama. Ja mina teen ühtemoodi sina teistmoodi. Ära tule teisi siia sõimama ! >
                          kris@andmevoog.eu

Comment

Ega jah.MA dixoga nõus.Pigem pooldan pva`d kui teipi.
                            muusika on kuulamiseks

Comment

No Pva-d saab aind siis kasutada, kui on tugevast papist membraan. Kontserkõlaritel on see üsna painduv ja täica omadest kogemustest võin öelda, et pva koolutab seda (kas nyyd palju või vähe see on küssa). Agag moment ei kooluta. Sellepärast ärritusingi, et pole mõtet teist lolliks sõimata kui oled aind 1-te varianti proovind, teisi pole, ja siis tuled juba oma "tarkust" välja näitama. No Offence :P
                              kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                              X