Teade

Collapse
No announcement yet.

Mõned küsimused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mul on üks küsimus. Mul kaks s-30 ja wuufer. Kui nyyd panen s-30 mõlemad oma kanalitesse ja siis supakas kahepeale, mitu oomi mul kokku tuleb. Ja juhul kui on stereo signaal siis mida see supakas pan-i kõikumise korral teeb ?
    kris@andmevoog.eu

Comment

Heh!!!See jutt, et kas võib teise kanali - klemmi panna???
      Muidugi võib.Kui ta sillatud pole, on ju - klemm maandatud.Tranzid võimendavad ju ainult plussi.Ise ei viitsigi juhtmeid sinna aukudesse toppida.Ma panen tavaliselt - otsa kere külge.Võimul pragusid küll kus juhe seisma jääb. :-/
      muusika on kuulamiseks

Comment

vabandust et vahele segan aga mul on sama küsimus mul on keskus seal on kaks kanalit mul on kaks kekuse kõlarit ja üks supa kas ma võin supa + panna ühte kanalisse ja -teise kanalisse

Comment

tuumiku jutu järgi sain ma nii aru et peab ainult plussi panema sinna kanali klemmi ja miinuse võib pannakere kylge, aga kui panna subbar nii et ühekanali plussi ja teise miinusesse, siis tuleb ju nii välja, et subbar mängib ikka selle kanali taga kuhu sa panid plussi ja nii ei võida ju midagi sain ma õigesti aru? alguses minu teooria oli nii et s30 oma kanalitesse ja subbar nii nagu räägitud ja siis tuleb nii et kui balansi muuta ühelt kõlarilt teisele, siis jääb subbar ikkagi mängima olenemata sellest kumma kanali taga + on?!?
          Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
          DeeJay Catass

Comment

mina olen ka kuulnud,et pannakse ühe kanali + külge üks juhe ja teise kanali - külge teine juhe...
            (originaalselt sillatud võimudel pidi nii olema, aga ma ise pole ühtegi veel oma näpuga puutunud ;D )

mul endal sillatud võimul on küll nii tehtud,et üks juhe ühe kanali + külge ja teine juhe teise kanali + külge..
            (üks lõpp töötab õiges faasis ja teine vastandfaasis)

Comment

mul endal sillatud võimul on küll nii tehtud,et üks juhe ühe kanali + külge ja teine juhe teise kanali + külge..
              sa mõtled nii et need juhtmed mis kõllist välja tulevad:
              et siis yks juhe(+) läheb võimu ühe kanali + ja teine juhe(-) läheb võimu teise kanali +?!? kas siis lühist ei teki?
              - peaks minema ikka -'sse ja + ikka +'ssi
              DeeJay Catass

Comment

mul on nii, et "+"-de vahel on surroundi kanal ;D :P
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

kuidas ma siis panen keskuse taha kolm kõlli kui keskusel on kaks kanalit :'(

Comment

ei panegi ;D

Comment

tavalised nii nagu ikka ja sub pane ühte kanalisse.
                      teise kanalisse otsi sama takistusega vana kõlar ja tee selline asi http://www.hometheaterhifi.com/volume_4_2/tactile.html ;D ;D ;D
                      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

No, sellega on asi selge!
                        Aga siiski, miks mul kesksagedus mängib väga vaikselt ja käriseb?Kas asi on filtris, kondedes?

Comment

[img]www.hot.ee/djmadys/skeem.jpg[/img]
                          ma mõtlesin enda süsteemi sellisena
                          mingiaeg kui saab subbari valmis siis saab teada kuidas töötab.
                          aga selle juures veel üks kyssa: et mul vaja siis s-30 vahele panna mingi konde mis lõikaks madalad sagedused ära kuskilt 400Hz pealt, siis mis konde ma panema peaks neile?
                          DeeJay Catass

Comment

400 Hz liiga kõrge!!!!
                            80 oleks hea
                            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

ei ole kõrge kui mul hakkab madalaid subbar mängima siis s30 oleks normaalne kesksagedus ja teravus mis algaks kuskil 400Hz juures
                              DeeJay Catass

Comment

nojah ;D ;D ;D
                                mulle meeldib nii, et element mängib võimalikult madalale välja, et ei oleks sellist "kiledat" häält
                                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Working...
                                X