Teade

Collapse
No announcement yet.

Trafode andmeid vaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Trafode andmeid vaja

Tervitused!

Ehk sattus küll teema pisut valesse kohta, kuid eks moded tõstavad selle siis ringi.

Ehk viitsib keegi otsida välja mõned veneaegsed raamatud, mida mul endal pole, kuid mida olen näinud ning kust leiaks andmeid unifitseeritud trafode seerias olevate eksemplaride kohta. Eelkõige huvitaksid TC- ja TCA-seeria trafod, kuid ka need rohelised epovaiku valatud kolakad, mille tüüpi kahjuks ei mäleta. Netist tüübi järgi otsides leiab paar-kolm vene foorumit, kus on ainult küsimused stiilis, et kas kellegi TCA-70 sobib mingi TDAsellejatollega võimu toitmiseks, ning vastus on reeglina suhteliselt jah-ei vormis.

Või kui keegi on kusagilt vene siadilt vastavad andmed kunagi leidnud, siis võiks neid ka siin jagada
    Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Originally posted by rnx@Apr 11 2005, 08:42

Või kui keegi on kusagilt vene siadilt vastavad andmed kunagi leidnud, siis võiks neid ka siin jagada
    Sama küsimus oli hiljuti vene foorumis, seal soovitati ajakirja Raadio. Vahepeal leidsin.
    Südamikud 1. 1980 numbris, TA seeria 81a 2,3,šl ja šlm 4, TAH seeria 7-9 81a.
    TC,TCA tabelid olid hilisemates numbrites, mul need kadunud.
    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Vanad "Radiod" olid vist kusagil veebis ka olemas?
      Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

Osa rohelises vaigus trafosid kannavad marki TPP ja sellele järgnevad numbrid 201 kuni323-ni. Võimsused algavad 1,65W kuni200W. Kuna kunagi andmeid andnud lehekülg enam teavet ei tahtnud anda ja kui vajad mingit konkreetset marki, siis võin teha koopia (kokku 5 leheküljel).

Comment

Kas TCT-143 kohta ei ole andmeid?

Comment

Originally posted by kalju@Apr 11 2005, 09:21
            Kas TCT-143 kohta ei ole andmeid?
            Vene trafode kohta leiad infi
            http://audioportal.spb.ru/diy/sprav.php

Jõud,

Andrus.

Comment

Working...
            X