Teade

Collapse
No announcement yet.

Visuaalne pilt clippimisest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Visuaalne pilt clippimisest

Kuulasin winows mediaplayeri all musa ja näppsin huvi pärast visualizationse ja panin sealt scope. Päris huvitav on jälgida, milline see audiosignaal "päriselt" on. Kui nüüd panna mingi hea tümpsu lugu peale ja lükata ekus bassid põhja, on päris ilmekalt näha, milliseks muutub signaal ja kuidas kumeratest lainetest trapetsid moodustuvad. Väga kaua igaks juhuks ei jõllitanud seda toredat pilti, sest ei tea, kuidas see helikaardile või klappidele mõjub. (hästi igatahes mitte)
    Tuleb lihtsalt täiega panna!

Kui veel max reso, full skreen ja paus panna siis saab signaali päris hästi jälgida.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Kui signaali softis (arvutis) klippima ajad ja eriti palju võimust ei pigista, siis ei juhtu midagi muud, kui saavutad "effekti", mida lisaks kompressimisele kasutavad mõned Eesti raadiojaamad.
      Ehk teisiti öeldes, nõrkvooluahelatele pole see ohtlik, kuid võib lõppvõimudele ja kõlaritele ohtlik olla (kui just need seda põhjustavad).
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Tere

Ma ei saa nüüd teemast hästi aru. Mis arutelu sa püüad siin aretada? Avastasin enda jaoks helilaineid. Vaata singleshot sampleid Cool Editiga, saad vast parema pildi, kui Media Playeriga

Comment

Ma ei saa nüüd teemast hästi aru. Mis arutelu sa püüad siin aretada?
          Teema pealkiri ütleb, et visuaalne pilt algajale. Pole vist keeruline aru saada.
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Working...
          X