Teade

Collapse
No announcement yet.

mingi kõrval heli

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mingi kõrval heli

kui ühendan arvuti ja ressiiveri sis tuleb mingi imelik heli koos muusikaga ja kui muusika ei käi sis ka käib see heli. :huh: kas keegi saaks öelda millest see tingitud ja kuidas seda kõrvaldada saab <_<

Äkki räägid lähemalt, mis heli ja kuidas oled ühendanud? Kaabli tegid ise :lol: ?

Comment

kaabel jah ise tehtud :P aga heli on nagu mingi pinin või midagi siukest

Comment

häirib ullult kui vaiksemalt kuulata aga kui ikka valjuks keerad ei ole seda kuulda enam sest muusika käib üle. ühendasin otsikuga sinna kus muidu arvuti kõlar läheb.

Comment

Proovi sama kaabliga midagi muud resiiveriga ühendada (cd player or something), kui ikka piniseb, siis võib olla kaablil üks kanal massiga koos või midagi taolist.

Comment

ma küsiks, et milline kabla on? äkki on tegu kelgunööri varjestuse puudulikkusega?

Comment

mul oligi muidu cd playeriga ühendatud sis ei olnud mingi heli sees kõik oli ilusti korras, ja praegu testisin ja ei ole mingit kõrval heli arvutiga ühendatuna on küll heli sees <_<

Comment

kaabel on tegelikult telefoni jaoks :P aga mida täpselt kaablist teada tahad. ühes otsas on punane ja valge otsik teises otsas on siuke otsik nagu kõrvaklappidel

Comment

aga mida täpselt kaablist teada tahad
                  Et on ta nagu varjestatud või tavaline telefonikaabel.
                  Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

eem pole just nii tark et mis see varjestatud tähendab :P

Comment

Resiiver eraldi maandamata(läbi toitepistiku)?&#33;
                      The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                      Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                      Projektide pildid
                      Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                      http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Mul oli ka ükspäev kaabel soovitavalt otse helikaarti kadus ära.Mis kaart on?

Comment

arvan et asi on sul selles et arvuti pole maandatud ja tuleb see toiteka pinin sisse mul oli siin kunagi sama asi siis vedasin seinaäärest maanduse eraldi ja peale seda pole mingit pininat

mul oli nii et arvutist läx kahe helikaardi juhtmed mixerpulti ja puldist võimu ja maandasin kõigist kolmest punktist ära ja nüüd ok

vai kui sul on tavaline telefoni kaabel siis on ka asi paha sest peax ikka varjestusega olema ja mina soovitan siis minna poodi (tevalo) ja sealt audio kaablit (tasker)-i oma ja siis tee uus kaabel vai osta kohe valmis kabla

Comment

ahahm,suured tänud vaatan mis teha annab

Comment

võimalik et ka arvutipoolt ju vaata..pane igasugustele aux/microphone värkidele mute peale

terv:raika
                              mida sa lohh vahid

Comment

Working...
                              X