Teade

Collapse
No announcement yet.

Rigonda 102

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Rigonda 102

lammutasin vana vene rigonda ära ja mis ma sealt leitsin -  lampvõimu oleks vaja selle rigonda 102 skeemi kui kuskilt saab ja siis veel oleks vaja teada mitu vatti to umbes on. seda tean et võim on 8 oomi ;D
    Ainuke viga sellel on see, et see on mono võim :'( ma ise tahax stereot aga no mis teha :'(
    Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
    DeeJay Catass

leidsin pildi ka raadiost:
    DeeJay Catass

Comment

Tal peaks aind üks väljund olema.Niiet satereoks on üsna raske teha.Kui sa just ühte saMA SUGUST EI MURETSE
      muusika on kuulamiseks

Comment

tuleb leppida mono heliga... :'(
        DeeJay Catass

Comment

Krt ma ei usu hästi et selle skeemi järgi on arukas võimu tegema hakata ???... Kuigi see raadio tegi omal ajal vast et parimat soundi.
          ehh... andrjusa

Comment

Siit leiad ühe rigonda skeemi:
            http://www.geocities.com/Eureka/Promenade/...02/radijolo.htm
            Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

kui ma loogiliselt terve võimu skeemi läbi vaatasin, siis tuli välja nii, et ainult 3-4 juhet läks edasi raadio plokki, aga oleks vaja teada saada, millised neist juhtmetest on sisendi juhtmed?!?
              DeeJay Catass

Comment

Selle raadio võimendi sisend on põhimõtteliselt R1, 470K kõige ülemine klemm.
                ehh... andrjusa

Comment

See annab originaalis välja 2-3 W RMS, kui ümber ehitada saab kuni 10W RMS kätte.

Comment

Sellel skeemil on sisend lõppvõimendi plaadil kontakt 11 ( C2 kondi üks jalg)

Comment

to moi: mis seal mõttes ymber ehitada: vahetada jupid võimsamate vastu?
                      to ints: oot mis sellel on veel eelvõim ja lõppvõim eraldi v? kas to lõppvõim on siis sama plaadi peal kus on need igast raadio jubinad ja muud värgid ?
                      DeeJay Catass

Comment

Juppe tuleb jah vahetada aga mitte võimsamate vaid teistsuguste vastu. Ja skeem tuleb teine aga lambid ja toide jääksid samad, trafo tuleb ka ümber kerida. See link skeemile, mis siin eespool üleval ei ole R*102 oma. Otsi vene radio saitidest, seal oli õige ka olemas kunagi kuskil.

Comment

Väljendasin vist ennast natuke segaselt.Selle plaadi peal on nii eelvõim ( 6H2P ) kui lõppvõim 6P14P.Selle 11 kontakti peale peaks minema ca 250mv nivooga helisignaal.
                          Poted R3 ja R4 on tämbriregulaatorid.

Comment

njah, ma käisin kõik otsingumootorite leitud lehed l2bi(peaaegu) aga ma kyll ei leidnud selle skeemi
                            peaks vist skeemilt selle ~1mm tolmukihi maha nühkima, siis eh on seal skeemi plaadi peale ka mingeid andmeid märgitud ;D

kui kellelgi on juhuslikult pakkuda teist sellist võimu plokki(Rigonda 102 raadio oma), siis oleks huvitatud
                            DeeJay Catass

Comment

Kui kellelgi on midagi pakkuda, siis pakkuge Ostu/Müügi foorumis ;D
                              DeeJay Catass

Comment

Working...
                              X