Teade

Collapse
No announcement yet.

Tartu meeste kastivõistlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ühesõnaga ei ole te enam võistlusest lummatud ? Mina igatahes ei saa praegu pointile pihta, et mis toimub Et ennem kacetame ja proovime yxteise kaste ja siis hakkame veel võistlema ka

Olex vaja yht kõva eestvedajat/vedajaid, kes panex paika reeglid, ocix sponsoreid(auhinnad) ning ocix ruumid/auto.
    kris@andmevoog.eu

Comment

Aga miks sa Dixo ise seda enda peale ei võta?
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Ma olen lihtsalt liiga noor.
        kris@andmevoog.eu

Comment

dixo ole sõber ja ytle kust saaks neid king supikaid ;D
          miskit ei tohi valesti kirjutada

Comment

To Ecu: Ise asun oma kastiga Tartus
            Dixo kirjutas: Mina igatahes ei saa praegu pointile pihta, et mis toimub Et ennem kacetame ja proovime yxteise kaste ja siis hakkame veel võistlema ka
            Võibolla ta ei taha uskuda et üks element teeb erinevates kastides erinevat häält, tahab veenduda et kas ikka on mõtet võistelda kui elemendid on sarnased.
            Ma oleks ise ka nõus seda üritust läbi viima aga pole sponsoreid, autot, ruume ja ei tahaks sellist vastutust üksi enda peale võtta.

Comment

King Audio woofreid saad näiteks Volta autost(Rebase hulgilao juures) aga kui sealt ostad siis ära kuula müüja soovitust mis kast teha, mulle ta ajas mingit kägu aga sellest kastist asja ei saanud.

Comment

1. Saolme Automaailm
                2. Kaubahoovi ees, miski Taali või Taavi autokaubad
                kris@andmevoog.eu

Comment

ag inimeste keeles...? :P
                  ma elan tln....ja umbes keegi wõib öelda?

Comment

On kõrva jäänd, et Järvel, Ben autotarvete poes
                    kris@andmevoog.eu

Comment

thnx ;D

Comment

Ma tõesti ei kujuta hästi ette kui suur see vahe võib olla. Maitsed on ju inimestel täitsa erinevad mõnele meeldib mahedam mõnele jälle erksam. Seega on ju suht raske öelda, et just see kast on parim. Et võrdlusmoment tekiks tuleb siis häälestada nad käima suht sarnasele kõverale - seega arvan, et hakkavad tegema suhteliselt sarnast häält.

Comment

Mida kuradit te jahute - teeb ikka erinevas kastis erinevat häält küll. Siis ju poleks erinevaid kaste vajagi, aitaks alati igasuguse valjuka puhul ntx kasvõi kinnine kast - ei peaks arvutama ei vendi pikkust ega kasti mahtu, jäeks ära igasugu bandbassi jamamine jne sest pole mõtet - teeb ju ikkagi sama häält! Mehed kus on loogika??? Tehke see võistlus ära ja ilma eelneva proovimiseta - jääb süda rahule ja saate ka kogemust.
                          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

mina oleks kastivõistlusest kindel osavõtja, kui oleks teada, et võistlus toimub tartus ja et on olemas mingi juht asjal. endal on 12" ka valmis just saanud ja tahaks enne taga võistlusest osa võtta, kui maha myyn. teen ettepaneku, et võitjale kingime näiteks viis premiumi! nii hea oleks mul siis neid pärast juua ;D

Comment

Võiks teha mingi osavõtu maksuga ka?
                              Saaks selle raha eest nagu mingi auhinna?!
                              Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
                              DeeJay Catass

Comment

Kas ma eksin kui väidan, et kasti on võimalus häälestada vastavalt muusikastiilile?

Comment

Working...
                                X