Teade

Collapse
No announcement yet.

Tartu meeste kastivõistlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Jah sa ei eksi aga kuidas jääb siis võistluse orgunnimisega kas võtate enda peale, oleks väga tänulik kui seda teeksite.

Comment

kui kõigil on autosubbakad siis mis ruume teile suvel vaja on?
      tehke seal samas kaubahoovis kellegi autos :
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Nii need ajad päris ei ole, et võtad ja teed. Kõigepealt tuleks ikkagi paika panna millise on reeglid ja millised on hindamis kriteeriumid. Kui täitsa vabaks jätta seadistus siis arvatavasti tuleks klassid teha, et kõige tervamalt mängiv, kõige mahedamalt mängiv jne....või kuidas teie seda asja ette kujutate?

Comment

esiteks kindlasti reeglid tulex paika panna. ehk oootate naca ja ma üritan ka siin natukene reeglistikku yles vinnata ?
          kris@andmevoog.eu

Comment

Ja muidugi tulex ka teised asjad paika panna:
            1. Kas auto subwoofrite või kodu subwoofrite võistlus ? Ntx kui on autosubwooofrite võistlus ei kavacegi ma ennem kasti hakata tegema, kui on teada auto pagassi mõõtmed ja auto mudel ise. Kui kodu suubwoofritevõistlus siis peax kindlasti leidma korraliku kuulamistruumi (Tavaline suur elutuba ?!?) ja korralikud naabrid
            2. Mix just 12" King Audio element ? Mix mitte ntx s-90 bassikõlar/Audes 10" subwoofer või kasvõi 2x King Audio 10". Asi selles, et King Audio 12" on väga hea häälestada, kuna ta mängib juba loomulikult suhteliselt madalale (nii 30hz isegi ja alla selle). ????
            kris@andmevoog.eu

Comment

mul on 12" ka valmis, tahaks sellega osa võtta!

Comment

Ok, võtan asja enda peale.

King Audio 12" kastivõistlus (kastid tuppa )

kuupäev:täpsustamisel
                reeglid:täpsustamisel

Niipea, kui miskit teada saan on kõik siin yleval ning saate hakata kaste meisterdama
                kris@andmevoog.eu

Comment

Aga miks te kastid autodesse teete? Selline võistlus juba oli, tehke pigem ikka võistlus toakastidele - tuleb põnevam, sest tuppa on kasti nati raskem teha. Autodes kipub ikka nii olema et alates 50 - 60 Hz allapoole liigudes auto enda akustiline eripära soodustab bassi võimendust, mistõttu kast mis toas võib olla ei teegi nii ägedat häält, teeb autos palju paremat bassi.
                  Toasubbakate võistlus oleks ju nati huvitavam ka disainilahenduste poolest - teadupäralt autos ju reeglina minnakse ikkagi praktilisuse peale, enam-vähem kastid on kas kaldusseinaga(istmeseljatoe poole) või äärmisel juhul kandiline kast.
                  Lihtsalt minu subjektiivne arvamus.
                  Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                  indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Tegelikult on see väga hea mõte Intz

Väike muudatus, ennem kui jut ud kuhugi veel jõuavad. tegemist siis Toakastide võistlusega.
                    kris@andmevoog.eu

Comment

Siinkohal palun abi:

KUI KELLEGIL ON PAKKUDA KORRALIKKE KUULAMISRUUME, PALUX SAATA MULLE MAIL (bazzmazterz@hot.ee) VÕI HELISTA/SMS (055 559 004). TARTUS !!!
                      kris@andmevoog.eu

Comment

dixo, lisa enda nimi kah siis osavõtjate nimekirja

Comment

Mõtlesin mis ma mõtlesin, aga välja mõtlesin  

1. Võistlusel osalemiseks tuleb kast ehitada ühele King Audio 12" (859-S12) elemendile.
                          2. Elementi ei tohi mingil moel ümber ehitada parema tulemuse saavutamiseks.
                          3. Võistluse eesmärk on saavutada parim SQ ehk heli kfaliteet.
                          4. Kasti tüüp valida omal vabal valikul. Kasutada ei tohi passiivseid radiaatoreid. :P
                          5. Bandbass kasti puhul tuleb mingil moel tõestada, et tegu on ikkagi King Audio elemendiga (ära käiv sein või klaas).  
                          6. Iga võistleja saab osaleda ainult ÜHE kastiga.
                          7. Hindamine toimub pimekuulamise teel viie palli süsteemis.
                          8. Hindajateks on kõik kastiga võistlusel osalejad. Oma kasti hinnata ei saa. :P
                          9. Lõpplikud punktid moodustuvad 75% heli ja 25% välimuse punktidest.
                          10.Hindamisel kasutatav muusika on igaühel vabal valikul.

Reeglid võivad veel mingil määral muutuda ja täienduda. Kui kellegil on mingi idee võib ju siin ennast väljendada.

Ja olgu igaksjuhuks öeldud, et mina kui täiesti aus inimene luban käsi südamel teades kõigi teie kaste ainult ja ainult ausalt hääletada !

Kui kellegil on mingeid ideid siis palux mulle kas instant message või maili teel teada anda.
                          kris@andmevoog.eu

Comment

Hindamisel kasutatav muusika on vabal valikul, kas see tähendab et võtan oma plaadi kaasa ja siis kuulan seda kellegi teise supakaga ja siis annan talle hinde.
                            Või nii et minu valitud muusikaga hinnatakse ainult minu supakat.

Comment

lahe, ma võtan oma saksa hardcore tehno kaasa ja tymistan sellega

Comment

Esimene variant, ehk siis võtad oma plaadi kaasa ja kuulad/hindad teiste subbakaid.

Sai tehtud siis mingi lehekülg, kus on reganute list ja muud stuffi http://www.hot.ee/bazzmazterz/v6istlus/
                                kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                                X