Teade

Collapse
No announcement yet.

Tartu meeste kastivõistlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

esialgu on palju osavõtjaid ;D

Comment

Võistluseni on nac aega ka ju Kuni võistluseni saab regada ju
      Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
      DeeJay Catass

Comment

Mul ka võistluste reeglitele vastav woofer olemas. KA 12" ja vendiga 72 liitrine kast tuppa ehitatud 25 mm MDF-ist, aga enne kui täpne asukoht ja aeg kindel pole ei saa ära regada. Ei tea kas transporti saan, aga muidu elan 10 km Tartust ja pole probleem Tartusse tulla, niiet et võibolla saab minust ka tulijat. Täpsustage veel siis asja ja eks ma siis regan ära kui tulla saan? Ja see, et enda muusikat saab kasutada on väga hea idee ;D .
        Muusikahull!

Comment

Ajax määrasime siin 13 September:P

Laupäevane päev ehk teine nädalavahetus Septembrikuus
          kris@andmevoog.eu

Comment

Lisaks: Ülitore oleks kui kellegil oleks või saaks kuskilt digifotoka, et saaks kastidest ja yldse võistlusest pilte ka teha
            DeeJay Catass

Comment

no 13 september sobib imehästi, ehkki ma ei tea, miks see kuupäev nii hiline valiti. mul näiteks kulus oma wooferi ehituseks max. 10 tundi. ja digifotoka idee on samuti kobe, kes see ikka viitsib neid tavalisi pilte skännida :

Comment

Nii, regamise lehele(www.hot.ee/bazzmazterz/v6istlus/regamine.htm) valmis registreerimis vorm, et ei pea enam maile oma registreerimis soovi saatma!
                DeeJay Catass

Comment

13 septemberini on palju aega võiks teha natuke varem umbes augusti keskel. Mul kaob kohe osavõtmise tuju ära kui nii kaua ootama pean. :'(
                  Dixo mix sa just 13 september valisid, arvad, et need kes endale kasti ehitavad ei jõua valmis muidu.

Comment

las 13 september jääb pole vaja hakata siin õõnestama midagi

Comment

13. septemberkuna:

1. paljudel nagu näitkes minul läheb kasti valmistamisele aega
                      2. pole ruume, kus asja korraldada, seega läheb nende ocimisex aega !
                      kris@andmevoog.eu

Comment

Tõstatan teema, et see unustusehõlma ei vajux

Alguses paistis huvi päris suur olema ? Mix nüüd niisugune vaikus ?

Registreerimiseks paluks minna lehele www.hot.ee/bazzmazterz/v6istlus/regamine.htm
                        kris@andmevoog.eu

Comment

minupoolt vaikus seetõttu, kuna mul on kõll valmis, aga tahaks juba maha myya. seetõttu ei ole julgenud ennast veel ära regada :P

Comment

Kuna huvi ürituse vastu on täiesti maha vaibunud, siis võib vist hakata mõtlema ürituse ärajäämise peale ??? Praegusex 3 registreerunud osalejat ning kui vendi üle 8 ei tule, ei ole mõtet ka midagi nii ametlikult teha. Võib ka ju niisama kokku tulla ja oma kaste võrrelda & meibi siin kommenteerida. Üldiselt, vaatab mis seis on täpselt nädala pärast :-/ Kui pole oluliselt paranend, jääb üritus ära ! >
                            kris@andmevoog.eu

Comment

kustund
                              *LÄTI VABAKS!*

Comment

oot mis aind KING audioga pääseb hindamisele?
                                *LÄTI VABAKS!*

Comment

Working...
                                X