Teade

Collapse
No announcement yet.

Tartu meeste kastivõistlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

No vot 3/4 on asjalikum juba jah.
    Aga ma vaatan, et praegu kõik kõvad jutumehed, aga kohale polnud kyll keegi nõus tulema ? Mida ma korraldan, kui osavõtjaid pole ? Peax olema nagu peax. Kõik väga õige, aga yxinda pole iseendaga seal kyll mõtet võistelda !
    kris@andmevoog.eu

Comment

nu teeks siis miniatuurseid kõlari kaste...sest ise tln.....wõi siis toon enda põranda omad...sest jäi ainult värvida....(heli on supper)
      miskit ei tohi valesti kirjutada

Comment

Üldsegi võix teha võistluse, kes suudab parimad terve kõlarid valmis teha nii 200eeq puhtalt valjukate pealt ja mitte sentigi rohkem
        kris@andmevoog.eu

Comment

2 riba kõlar?
          ;D

Comment

200 eegu eest ei saa isegi si**a...
            wõiks nagu vanadest kõlaritest wõi uued ja maks 500 eeku.. :

Comment

Kusjuures see 200-raha-valjukate-peale-võistlus on päris hea mõte. Nö budget kõlarid siis. Peaks seda reeglite asja tiba rohkem mõtlema, äkki võib olla oleks isegi tulija...
              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
              indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Novot. Point olexgi si*ast saia teha ;D Tulijaid siis nüüdsex olex peaaegu uuele üritusele 2 exju Kuulutab ürituse välja ja tulijaid on siis umbes -2 Sry, a mina ei viici kyll enam miskit oorgunnida.
                kris@andmevoog.eu

Comment

Nojah eks ta nii vast kipubki olema. Alguses ei sa minema, pärast ei saa pidama.
                  Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

ma ka tulija kui leian kust saaks valjukaid 200 eeguga.... :-/
                    aga noh....hea mõte kyll...eks see 200 yhikut ei olegi nii piina rikas.. ;D

Comment

mehed-mehed ;D Miks te ei taha teha lihtsalt k6larimeistrite kokkutulekut, kus ainus tingimus oleks, et kast pole tehases kokku löödud? ja võistlus oleks ka aga siis kohapeal vaataks/kuulaks, mis kellelgi valmis meisterdatud on. Samas ei taha ma kuidagi te esialgset võistlust ää solkida :-X Pulli ju saaks kui 200 krontsised kastid võidaks 5 kilosed. Ma paneks siis enda ka võib-olla kirja (on ühed imelikud isetehtud vedelemas, ei teagi, mis neist arvata, võistelda niiväga ei soovigi aga näidata ju võib. Krt, Tartusse muidugi kauge tulla, samas miks mitte- hea meelega vaataks/kuulaks erinevaid isetehtud kaste.

Comment

seda veel, et kui te järsku juhuslikult otsustategi nii teha nagu pakkusin, siis registreerimislehel võiks ju olla lahter, kuhu märgitakse, milliseid elemente kõlaritegemisel kasutati/kasutatakse, millega kavatsetakse üritusele tulla. Siis saaks korraldaja (dixo) tulijad võistlusklassidesse jagada

Comment

Muidugi võiks teha lihtsa kokkutuleku, kus kõik siis näitavad, millega nad hakkama on saanud. Sellejaox olex tavalist elutuba vaja ning korraliku võimendit ning korralikke naabreid, kes ei pistax lõugama iga asja peale. Endal olex ka täiesti millega võistelda (kyll natukese aja pärast, aga siiski). Mõte on iseenesest hea
                          kris@andmevoog.eu

Comment

Mõte hea Inspire! Aga äkki on sul pilti nendset asjadest mis teinud oled? Mõtlesin siin et võiks negu siin foorumis rohkem eksponeerida kes mida teinud on. Luban enda sju kah kunagi varsti näidata, praegu ootan fotokat ja seda et asjad valmis saaksid.

Comment

Oijumal. Mul olex olnd küll ja küll mida exponeerida, aga fotokat ple. Varsti siia paar projekti siiski
                              kris@andmevoog.eu

Comment

Ootame-loodame.

Comment

Working...
                                X