Teade

Collapse
No announcement yet.

Tartu meeste kastivõistlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

sama sinupuhul
    kris@andmevoog.eu

Comment

intz: eih, pilti pole teinud. Valjukad muidu JBL GTO923 ja kinnised kastid autosse ja kuna seda autot enam pole kuhu nad tehtud said siis vedelevad praegu toas (uue auto mõõdud enam ei sobi- ei mahu ära istme alla : Vanas autos masseerisid tagumikku :P

Comment

kas toimub mingi yritus siis?
        ja kust saaks siis 200 eeguga paar valjukaid..?
        miskit ei tohi valesti kirjutada

Comment

noh, kui te mehed siin juba kangesti kaste kokku klopsite... võiks ju proovida midagi teistsugust ka keegi võiks teha kasti näiteks kas peenikesest remondikipsist või üldse papist selle kuidas kast puruks lendab võiks video peale ka võtta

Comment

njaa...omad fantaasiad igayhel....äkki siis hoopis wc paberist? ;D ;D ;D

Comment

ei, puhtalt sinu pärast ei hakka me küll siin midagi korraldama. olexid sa tartu-s siis võix niisama su kaste chekata.

teie tehke vecupaberist, mina jään vineerile kindlax ;D
              kris@andmevoog.eu

Comment

njah...ma ka vict wc paberit ei kasuta......minu imago on kinnine kast :-X ja materjaal vineer.. ;D

Comment

mix ust kinnine ? palux väääga täpset ja veenvat seletust ;D
                  kris@andmevoog.eu

Comment

raske mööda panna ja kompaktsem.. ;D

Comment

Minu arvamus on selline:

Tavaliselt elemendid ei võimalda kinnises kastis mingisugust korralikku heli. Jah heli on puhas, aga samas ei ole heli madal, mis tuleb just väga esile dnb/rap/rock/discomusa jne austajatele. isegi eesti musa on parem madalama heliribaga kõlariga kuulata. Olen näind väga vähe, et kinnises kastis saadaxe -40 hz täiesti 0dB kõikumisega heliriba. Võibla onsee võimalik, aga väga suure kasti puhul ka igale valjukale. Inverter prandab ikka väga kõvasti heli. Kui on vähegi viicimist ja oskusi siis kindlasti ocustada tulex inverteri kasux. Pole ülce raske saavutada sirge heliriba -40hz. See on kõikide muusikastiilide puhul täiesti piisav. Ntx kes tahax kõva ülevõimendust mürcule (Ozzy Obzbourne - Dreamer :ntx), siis tulex häälestada võimalik muhk just 41-43 hz peale (isiklikud kogemused). Igatahes Inverter on kinnise kastiga võrreldes home-audio kohapealt ikka väga :-* asi

Puhas minu arvamus ! Ei ole kellegi sundimisex ega mitte midagi. Kui keegi tahab vaielda, siis ootan huviga
                      kris@andmevoog.eu

Comment

:-X

Comment

ja see vastus pidi tähendama mida ? või oli see kysimus ?
                          kris@andmevoog.eu

Comment

kui ma teen kaste mis on alla 150 hz siis ikka tuulutusega....
                            aga kui yle siis kinnine...

Comment

aga noh...kokku kaste olen teinud vist 4 wõi 5... ;D

Comment

Vat see on juba teine asi tegelikult. 100hz-ini produceb kinnine kast ikka päris edukalt ja hästi. inverter võib aga yle 100hz nagutke moonutada (BB6 ntx näitena)
                                kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                                X