Teade

Collapse
No announcement yet.

Seinapistikud audiole

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Seinapistikud audiole

    Ommik!

    Plaanis toas väike remont teha ning selle käigus kodukino jms juhtmed seina sisse peita. Küsimus tekkis ühendustes. Kõlari juhtme jaoks nagu pakutakse pistikupesasid seinale kinnitamiseks, a/v juhtmetele ei leidnud midagi.
    Mida soovitate? Pistikupesade mõjust helikvaliteedile seekord ei räägiks - süsteem ei ole sellisel tasemel et neid mõjusid arvestama peaks.

    terv
    Kris.

    #2
    Kasuta seina sisse süvistatavaid plastkaanega harukarpe, harukarbi kaanele teed vastavad augud ja kinnitad sinna paneelile m6eldud AV pesad/pistikud, juhtme joodad tagant külge ja asi näeb välja nagu tehases toodetud.

    Comment


      #3
      Tänapäevastes moodulsüsteemides on ka alati võimalik saada seda nn pimedat katet. Põhimõtteliselt ostad siis samasuguse raami, nagu su lülititel/pistikutel on, sellele pimeda katte ja monteerid asja kokku. Pimedasse kattesse saad auke puurida ja igasuguseid asju panna. Põhimõtteliselt võid ka panna sama raami sisse, kus pistikud jms värk on, kuid siis oleks hea mõte signaalikaablite varjestusele mõelda, et võrguhäireid ei tuleks. Kindlasti kasuta korralikku audiokaablit, mingit profikaablit mikrite jaoks näiteks. Ära vea audiokaableid elektrikaablite lähedal paralleelselt ja kui vaja üle nende minna on, siis mine võimalikult risti.

      Comment

      Working...
      X