Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
idee oleks kasutada samade mõõtmetega
bassivaljukaid, aga millised tuleks
kõne alla? sobitada mõni mis autosse
sobks või sammud noorde tehnikusse
ja ideed letti laduda?
Siis 130 mm klassi asjad sobivad. Autoomad võivad mitte sobida, sest reeglina on auto tavakõlarid free-air tüüpi, s.t. ei vaja kasti. Küll aga soovitan vaadata Signati ja Impacti toodangut, neil T/S andmed osadel isegi olemas.
Ja Noorest Tehnikust ei ole mõtet eriti otsida, need umbluud seal ei tea asjast halligi ja võivad määrida sulle mingi jura pähe.
Vali kusagilt midagi välja, siis postitaa oma valikud siia teemasse - vaatame mis teha annab. Võiksin ju ise sulle kah midagi soovitada, kuid ei tea palju eelarve on.
Kas te panite ka seal all olevat kirja tähele et No Longer Availalble? http://www.visaton.com/cgi/VisatonFramed.a...Sprache=english
Arvan et see variant langeb siis nagu ära. Kahjuks. Paistab teine päris asjalik olevat.
Kuid kui Tallinnas oled, siis käi ära Paldiski mnt Tevalos, seal on Visatoni valjukatest väike valik ka väljas ja minu arust olid seal ka ühed 130 mm klassi valjukad väljas. Ja vist isegi mitte väga kalli hinnaga.
Muidu kui sa tahad siis kui ma aega ja mahti saan võin ma need Impacti, Signati ja Visatoni valjukad üle vaadata BB6-es, et kuidas nad seal S30 kastis ka mängima saaks.
Comment