Teade

Collapse
No announcement yet.

K:estonia

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    K:estonia

    Mul enndal estonia um 010 võim ja sain 2x12"kõlarid mis on 12oomi ja nad on ühes kastis kui ma nad ühendan 1kanali j2rgi kas midagi võib juhtuda?
    Tänan
    (köarrid olid vist 30gd)

    #2
    kui 12 oomi kõllid, siis tuleb kogutakistuseks 6 oomi ja kuna see on suurem, kui 4 oomi, siis on kõik hästi, võimuga midagi ei juhtu. Mõnel estonial siiski kippus see lühisekaitse liiga kõrgele olema reguleeritud (see, mis mõõdab kõlari takistust võimu sisse lülitamisel ja siis ei lase kaitset maha, kui liiga madal) ja sel juhul tuleks seda natu madalamale reguleerida. Kuid 6 oomiga peaks enamus isendeid kenasti töötama, see viga kipub 4 oomi juures kohati esinema (kõik kõlarid ju ka alati täpselt 4 oomi ei ole, mõni võib 3,5 kanti olla jne). Seega veelkord - ühendamine midagi halba teha ei saa. Kui kaitse maha ei tule, siis see on kaitsme jama ja võimule ta midagi viga ei tee.
    Ahjaa... ühenda kindlasti kõlarid samapidi. Kui kahtled, siis ühenda niisama kõlarite otsad kokku ja anna mingilt patareilt pinge peale. mõlemad kõlarid peavad samale poole hüppama. See ei ole oluline, kumba pidi nad võimu taha ühendada, kuid oluline on see, et kõik kõlarid samas ruumis oleksid samapidi ühendatud.

    Comment


      #3
      ok suured tänud sulle teema võib lukku panna

      Comment

      Working...
      X