Teade

Collapse
No announcement yet.

signaali paljundamine :p

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    signaali paljundamine :p

    et oleks vaja teha nii, et kaks kanalit, mille otsas on k6llid toas, viia ka verandale ja sinna ka 2 k6lli otsa surada, ehk siis saada sama signaal veel kahte k6larisse. kas selliseid v6imendeid on olemas, millel mitu v2ljundit v6i kuidas seda asja peaks tegema?

    #2
    sellised võimendid o täitsa olems

    Comment


      #3
      on selliseid pistikuid ka mis jagavad signaali

      Comment


        #4
        Halba ei tee, kui räägid lähemalt, millised kõlarid ning võimendi olemas on.
        Saad ühendada võimendi ühe kanali järgi kahte kõlarit küll, aga siis tuleb silmas pidada oomi-seadust ning võimendist tulev võimsus jaguneb kahe kõlari vahel ära.

        Comment


          #5
          ei pistikutega poolitama midagi ei hakka. olemas on 5.1 surround. kui m2ngitakse mp3 v6i tavalist cda-d, siis need 4 v2ikest k6lli peaks ju toimima paaris, st 2tk on L ja 2tk R. nyyd oleks vaja v6tta yks L ja yks L ja paljundada neid majast v2lja verandale. seejuures on keeruline muidugi veel see, et nende volyym, mis tuppa j22vad, peaks olema reguleeritav ikka keskusest, mitte sellest teisest v6imendist. kuidagi ulmeline tundub.. parem r22kige millised on normaalsed lahendused olukorra jaoks, kus on vaja n+1 k6lli m66da maja laiali vedada.

          Comment


            #6
            Arusaamatuks jääb, et kas plaanid seda olemasolevate seadmetega või vahetad välja/ostad juurde midagi?

            Sai alles ressiiver ostetud millel peal "Powered Zone 2" - kaks sõltumatut stereosignaali kahte kõlaripaari ainsast ressiiverist, võimalik seada erinevad (või samad) heliallikad ja ka helitugevused kahele kõlaripaarile ilma lisavõimendita.

            Mõnedel aparaatidel on peal "Zone 2" (mõnedel ka veel "Zone 3"), need võimaldavad pmst samu toiminguid aga selle vahega, et lisaks on vaja stereovõimu mis tsoonikõlareid toidaks või siis aktiivkõlareid.

            Siis on veel ressiiverid millel on A ja B kõlariväljundid, võimalik ühendada kaks kõlaripaari mis saavad võrdse signaali - esitavad ainult sama heliallikat samasuguse helitugevusega (tegelik helitugevus sõltub muidugi kõlaritest). Mõned sellistest ressiiveritest ei võimalda A ja B kõlaritepaari üheaegset toitmist - saab valida kas A või B ainult (sul on vaja A+B).

            Comment


              #7
              asi on ikka väga segane.
              sul on keskus? 5.1?
              sellele tahad lisada võimendi eraldi lisakõlarite jaoks? kui nii, siis ühenda see võimendi keskuse liiniväljundisse (kui sellist ei ole, siis on muidugi pahasti aga selle annab tekitada). võimendi regulaatoriga krutid tema taga olevaid kõlle ja keskuse omaga tema taga olevaid.

              Comment


                #8
                eks ma l2hen uurin seda keskust (mingi kodukino)
                kui seal line-out olemas on siis muidugi lihtne. aga mism6ttes selle tekitada annab kui seda ei ole? ega ikka seal sees kolbiga songim ei hakka ma

                Comment


                  #9
                  kodukino? seega ressiiver? Kust ta signaali saab? Kui signaal tuleb kuskilt väljast, siis pane lihtsalt signaalile rca või misiganes jagur vahele ja ühenda signaalid kokku.

                  just... joodetakse õige koha pealt plaadilt veel üks väljund

                  Comment

                  Working...
                  X