Teade

Collapse
No announcement yet.

BRIG Y-001

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    BRIG Y-001

    Külkapp rakendus tööle ja nagu naksti - BRIG kukkus kärisema. ja nüüd tee mis tahad, ainult kärisevat (a'la relee) häält teebki. Oskab keegi aidata või ehk ise parandada, teab milles asi?
    Vastik audiofiil

    #2
    esimene asi-kontrolli kaitsmed

    Comment


      #3
      see üks mis tal taga on tundus küll terve olema. st traat sees ei olnud katkenud, täitsa ponks oli. vaevalt tal otsad lahti on.
      Vastik audiofiil

      Comment


        #4
        Kas relee klõbiseb? Kui ees punane(sed) tuled ei põle siis võid proovida ära vahetada 50v 100 uF kondeka dioodide plokis. Seal samas kus 4 kaitset on.
        Maailm oleks puhas ja süüta
        kui poleks õllejogurtit
        - Õ.Õ.

        Comment


          #5
          kontrolli ikka sees olevad kaitsmed ka ära!

          Comment


            #6
            ei ole kahjuks võimude hingeeluga väga kursis. parema meelega kuulan kvaliteetset heli.

            Ja tuled pärast esimest "rebooti" e. sisse-välja lülimist ei vunka. ning on tõesti releeklõbin. oleks se brig auto siis läheks vastava relee vahetamiseks. võimude kohta ei tea tõesti midaig..

            proovin omme asja lahti kiskuda ja nimettet kaitsmed üles leida. kui on lihtne viga siis meeleldi ostan tevalost uue. kui aga ei leia ise viga või ei saa ilma jootmata juppi vahetada, siis kes oma teenuseid soodamini pakub ja kelle teenus on kiireim?

            edit: samas oleks tore ka mõned uued lüüdid panna ja heli parandada mõistliku hinnaskaala piires (ei taha teist võimu hinda ka alla panna). Ning toiteploki mõminast(sellest mis tuleb ikka otse toitest ja kõlareid ei puutu) tahaks ka lahti saada. Võim 24/7 sees, et n-ö tühikäigul vaikust ei segaks. väga kõva pininat muidugi ei ole.
            Vastik audiofiil

            Comment

            Working...
            X