Kas kellegil on pakkuda mõnda auto võimu jooniseid ,mis oleks parajalt võimas...
Teade
Collapse
No announcement yet.
Võimendi autosse.
Collapse
X
-
Ei tea kui võimast küll silma pidasid aga
http://www.hot.ee/qwerty009/pc_amplifier.htm
oleks auto pingele sobiv võim.
-
Hmm.Kui palju sa ennem võime ehitand oled?Kas sul selle skeemiga midagi peale ka on hakata?
No ma ei tea kas sulle see jutt vajalik, aga ma igaksjuhuks räägin.
Autos on teadagi toiteks ainult 12 volti(veel on.Ma ei jõua ära oodata millal levima hakkavad 42 voldine süsteem)See eeldam ilma leiutamata väljundvõimsuseks 4oomi korral umbes 15w.On võimalus takistust vähendada, aga moonutused lähevad suureks, ja vool ka kole suureks.
Teine võimalus on sillata.Ega siis ka naljalt üle 35w wi saa.
Kolmas võimalus(üldlevind üle 50w auto võimudes)toitepinge üles tõsta.Aga kuidas??
Tuleb alalisvool ära hakkida Päris kõrge sagedusega impulsiks.Impulsi pinge tõstetakse trahvoga üles ja siis alaldatakse ja silutakse.Edasi läheb nagu tavaline võim.
Nagu näha päris keeruline.ilmselt on pinge muunduri ehitamine keerulisem kui võimu ehitamine.
On ka poes müügil pinge muundureid, kuid need on päris kirved.Sinna saad mingi tavalise võimu järgi toppida.
Neljas varjiant on panna autole peale 2 akut ja mõlemad ka loomulikult laadima panna.Siis on olemas kahepolaarne toide 2*14v.Sellega saab juba mingi ehtsama võimu ära toita.
Sellel võimul võid ka väljundis pinge trahvoga üles tõsta, siis tuleb ka võimendi väljund astmeid paralleelselt mitu tükki omavahel ära ühendada.
Selline variant sobib hästi võimule kivil tda7293.
No nüüd sai küll pikim kiri mis ma siia trükkind olen.Loodan, et väga vänta ei pand.muusika on kuulamiseks
Comment
-
http://sound.westhost.com/project89.htm
Siin üks skeem kuidas teha 12dcv - 35dcv,aga nagu seal õpetuses räägib on see üpris ohtlik.
Comment
-
TDA 1562 Q on 70W. Toide on otse autost 8-18V.
Kolmas võimalus(üldlevind üle 50w auto võimudes)toitepinge üles tõsta.Aga kuidas??Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe
Comment
Comment