Kärab ilusti, seal kõlari peal pole sul elusees sellist pinget.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Pillivõimu valjukad :/
Collapse
X
-
üks asi veel.Ega see konde sul lüüt pole.Kui on siis pead uuesti poodi jooksma.Ei tea miks seal üldse nii suure pingega junn oli pandud.JA üldse mida kidravõim teeb selliste sagedustega mis 1mikrone konde läbi laseb.aa kui ta originaalis oli juu siis peab olema.
Ei saand täpselt aru mis plusse/miinuseid sa taga ajad.Võimu väljundeid vä?Tegalt polegi võimu väljundis + ja -.Tavaliselt on lihtsalt maandus ja väljund.Kõll läheb ju maa ja võimu vahele.Siin jälle üks aga.Äkki on võim üldse sillatud(toot on päris jõhker asi ja see täitsa võimalik)sis lähevad valjukad kahe võimu väljundi järgi.
kuna sul on töökorras aint üks bass/kesksagedus kõll ei saa sa kõlli polaarsust ka sassi ajada.niiet pole probleemi.
aa kuule.Mis sa mässad sellega üldse.Müü ära ja saadud raha est ostad poest uue.Kui ilusti kokkuleppele saab siis ostaks kohe ära.muusika on kuulamiseks
Comment
-
See raibe tundub päris suur raibe olevat.Poest saab selle raha eest maks 10"valjukaga riista.AAtollel ju 2*15"pluss veel kõrged.Mul on just jubedat elukat vaja.Väheke putitamist ja kisa kui palju.Muidugi kui omanikul endal ka parasjagu nii võimast riista vaja siis hää küll.muusika on kuulamiseks
Comment
-
2x10" pluss kõrged ;D
Ei mina jaga matsu sellest värgist. Uue kondega tuleb kõrgete valjukatest ka ainult kõrget sahinat. Muud essugi. Kui konde ära lühistasin, siis kõrged töötasid, aga üks neist plärises (moonutas - krt, nagu overdrive :). Ja vana konde küll elektrolüüt polnud minu arust (märke peal polnud igatahes).
Tuumik - mu närv pole veel nii must, et sellest lahti tahaksin saada
Comment
Comment