Teade

Collapse
No announcement yet.

Pillivõimu valjukad :/

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kärab ilusti, seal kõlari peal pole sul elusees sellist pinget.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Eh...deem. Ma muidugi unustasin kondesse mineva juhtme ära märgistada. F**k. Läbi konde läheb signaal, eksju? Ja maa läheb otse valjuka peale? Siis saaksin ma miinust otsides testeriga hakkama vist?

Comment

Ei saa sa kõlari seest miinust mingi trikiga kätte. Seal vahelduvvool! Aga jah, konde läheb nn. plussile vahele. Juhtmed saad kindlaks teha filtrit uurides (maa on ju kõigil asjadel ühine)

Comment

Aga testeriga DC-d mõõtes andis 2,5V piirkonna puhul väljundis mingi pisikese pinge küll. Kas sedasi ei anna miinust vaadata?

Comment

Ega valjukas pinget välja ju ei saa anda! Kust see pinge siis?
            Väga kummaline. Äkki võimendi andis pinget välja? Selle järgi ei saa küll plusse ja miinuseid öelda, kuid kui pinge üle 100 millivoldi, on asi kahtlane, võim vajab remonti.

Comment

peaks sobima küll. füüsika loengus räägiti, et kahekordse pingetaluvuse varuga pannakse kondesid skeemi. kui elemente viimase piiri peal ei piina, peaks sobima küll
              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

No ma mõõtsingi võimu väljundit, mitte tühipaljast kõlarit ometi ;D

Comment

Kui tegemist mono võimuga, ei oma pluss ja miinus võimust tuleval juhtmel tähtsust, nii et ühenda nagu tahad. Aga valjukad omavahel peavad olema õieti.

Comment

üks asi veel.Ega see konde sul lüüt pole.Kui on siis pead uuesti poodi jooksma.Ei tea miks seal üldse nii suure pingega junn oli pandud.JA üldse mida kidravõim teeb selliste sagedustega mis 1mikrone konde läbi laseb.aa kui ta originaalis oli juu siis peab olema.
                    Ei saand täpselt aru mis plusse/miinuseid sa taga ajad.Võimu väljundeid vä?Tegalt polegi võimu väljundis + ja -.Tavaliselt on lihtsalt maandus ja väljund.Kõll läheb ju maa ja võimu vahele.Siin jälle üks aga.Äkki on võim üldse sillatud(toot on päris jõhker asi ja see täitsa võimalik)sis lähevad valjukad kahe võimu väljundi järgi.
                    kuna sul on töökorras aint üks bass/kesksagedus kõll ei saa sa kõlli polaarsust ka sassi ajada.niiet pole probleemi.
                    aa kuule.Mis sa mässad sellega üldse.Müü ära ja saadud raha est ostad poest uue.Kui ilusti kokkuleppele saab siis ostaks kohe ära.
                    muusika on kuulamiseks

Comment

Müü ära ja saadud raha est ostad poest uue
                      Miks sa naljamees ise poodi ei lähe ja uut ei osta kui vana raipe eest oled nõus nii palju välja käima, et uue saab?

Comment

See raibe tundub päris suur raibe olevat.Poest saab selle raha eest maks 10"valjukaga riista.AAtollel ju 2*15"pluss veel kõrged.Mul on just jubedat elukat vaja.Väheke putitamist ja kisa kui palju.Muidugi kui omanikul endal ka parasjagu nii võimast riista vaja siis hää küll.
                        muusika on kuulamiseks

Comment

2x10" pluss kõrged ;D

Ei mina jaga matsu sellest värgist. Uue kondega tuleb kõrgete valjukatest ka ainult kõrget sahinat. Muud essugi. Kui konde ära lühistasin, siis kõrged töötasid, aga üks neist plärises (moonutas - krt, nagu overdrive :). Ja vana konde küll elektrolüüt polnud minu arust (märke peal polnud igatahes).

Tuumik - mu närv pole veel nii must, et sellest lahti tahaksin saada

Comment

Kõrged ainult susisevad-sisisevad, sest nad on kõrged. Kondet lühistada ei tohi, muidu läheb neile täisriba ja madalad sagedused lasevad kõrged ruttu läbi. Konde peabki olema mitte-elektrolüüt, millel ei ole +- märke. Kui lüüt, mine poodi ja too mittelüüt.

Comment

Ei ole lüüt noh, kõik on õige :'(Aga ikka ei tööta. Ma millegipärast ei usu, et kõrgete valjukatest peabki mingit metsakohinat tulema.

Comment

MMul jäi pagana energiameeste pärast üks 15-tolline,ja just kidracombo jaoks sobiv valjukas üle.Hind on ükskoma kaks tonni.Firma on ok(eminence).Helista05157007,ja tingi,kui huvi on.

Comment

Working...
                                X