Teade

Collapse
No announcement yet.

kus poes müüaxe odavadi subwoofreid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kus poes müüaxe odavadi subwoofreid

kas keegi oskab öelda kust poest saab osta subwoofri minig king audio või midagi sarnast, et hinna vahemik olex mingi 300-400 eeki, ise ple kuskil poes sellist näind.

Vaata siia. Järsku leiad midagi sobivat...
    http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...er.html&lng=est

Comment

kas mõtled mudu kohe tervet supikat koos kasti ja võibolla ka võimuga???
      või lihtsalt soovid madalsagedus kõlarit et teha subwoofer???

Comment

Tedatuntud king Audio.Odav pask, aga hinna kvaliteedi suhe tegelt hää.alla 500 normaalset valjukat ei saa.Rääkimata kastis kolli ja võimuga.
        muusika on kuulamiseks

Comment

ma mõtlen siis bassi valjukaid, et teha subwoofer,tean et king audio pask, aga rahalised võimalused selle jaox hetkel väixed. ja hinna kvaliteedi suhe peax olema ju neil norm

Comment

Oot.Sa tahad siis vel odavamat kui king vä?siis läheb raskeks.
            muusika on kuulamiseks

Comment

Väga hea soovitus oleks natukene aega veel woofrita elada ja raha juurde koguda. On üks väga hea ütlus - ma ei ole nii rikas, et osta odavat asja. Jumala õige.
              Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Vaidlex nac teie jutule vastu. King Audio pole pask, kui kastiga vaeva näha, saab tast täiesti korraliku kõlari. Muidugi ei ytle ma, et ta mingi kõvale firmale vastu saax, aga oma hinna eest on teda küll ja küll !
                kris@andmevoog.eu

Comment

No ei taha enam kingi näppida.P*sk mis p*sk.Üleprahirämps.
                  muusika on kuulamiseks

Comment

kui ikka tahtmist on,siis saab kingist hea subbari.. aga kui see lihtsalt mingisse suvalisse kasti panna, siis on ta jah pask.

Comment

Tuumik, millest selline arvamus ? Äkki enda vead tulevad välja ? Vastupidavuse koha pealt annab ju kasti ka erilisex teha :P
                      kris@andmevoog.eu

Comment

mõnda aega tagasi oli mul ka selline arvamus,et king audio on ilge pask.. aga ma natsa häkkisin bbp'd ja sain sealt väga hea tulemuse. lõin kasti 10" kingile ümber ja tulemus oli selle raha eest väga hea..

ütleks seda,et kui tahtmist on,siis võib sitast ka saia teha..

Comment

No ma ei ütlegi, et selle raha eest bassi vähe saab.Ma tsekkisin valjukat ennast.Ilma kastita ma mõtlen.JA ta on ikka paras näss.HAbrtas ja õrnake.Odav saast on noh.Kingil on kaks head asja.Hinna kvaliteedi suhe ja tundlikkus.
                          muusika on kuulamiseks

Comment

Hmm, imelik, mina ikka kuulan mis häält subbar teeb, mitte ei vaata teda.

Igatahes ex siis igaühel ole oma arvamus. Selle üle eriti vaielda pole mõtet :P
                            kris@andmevoog.eu

Comment

Kle Tuumik poiss,Kingil ple häda midagi!Selle raha eest on teda küll ja küll!Või saab kuskilt veel 300-400 krooni eest tuttuue bassivaljuka? Suva see välimus!!
                              Mis värvi lähevad saiad kui neid mudida?

Comment

Working...
                              X