Teade

Collapse
No announcement yet.

kus poes müüaxe odavadi subwoofreid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ma endal värvisin KA bassika rehvivärviga ära.. peris vinge jäi.. ja membraan nüüd tugevam kaa..

Comment

ok.Võiks tegelt selle vaidlemise ära lõpetada.Pole suurt tulu teine toond.Lõpetuseks ütlen niipalju.Nagu ma juba korduvalt olen öelnud KA on hinna kvaliteedi suhe hää ja nii odavalt vist rohkem passi eestis ei saa.
      Aga min ajään oma seisukoha juurde.Mulle king ei meeldi ja ei hakkagi meeldima.Ennem kogun nats raha juurde ja mul on ikka kõvasti parem tunne kastis elutseb kasvõi audes jne...
      Minu poolt on teema lõpetadud. ;D
      muusika on kuulamiseks

Comment

jah aga ma palusin et kus poes neid müüaxe, selge et tevalos on suppakaid, aga kus veel võib saada?

Comment

Noor Tehnik? Ghost? DC-Ice? Valikut peaks ju olema.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

On pealinnas üks selline firma nagu RONEX, mis esindab Vellemann'i. Vellemann omakorda saab valjukad USA firmalt EMINENCE. VAATA miline tundlikus on neil valjukatel ja siis otsusta. Alpha12 maksab näiteks 1,5k eesti raha www.eminence.com
            Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

Vellemani ametlik esindaja on Eestis ka AS Tevalo. Astu läbi Paldiski mnt.15 ning me leiame kataloogist sobivad asjad

Comment

Viljandis on neid näitex saada Autotares ja paides ka politsei kõrval asuvas autopoes!
                Mis värvi lähevad saiad kui neid mudida?

Comment

Põhiliselt müüaksegi KingAudio kõlareid auto tarvete poodides!
                  Mis värvi lähevad saiad kui neid mudida?

Comment

ärge mõnitage >king audio-t mul on endal praegu neli kingi 12 tollist kastis ja olen väga rahul igal ühel oma arvamus

Comment

king häält pidavat kogenud meeste ütlemiste järgi tegema aga tal pole vict vastupidavust sest magnet pidavad paigast nihkuma ja siis saab ju mähis viga.
                      kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

Comment

king häält pidavat kogenud meeste ütlemiste järgi tegema aga tal pole vict vastupidavust sest magnet pidavad paigast nihkuma ja siis saab ju mähis viga.
                        vabanda aga mul on toed magnetite jaox :P

Comment

no siis peax nad sul igati head asjandused olema kaalusin vahepeal ka king audio ostmist motlesin ka sama nippi kasutada et toed külge teha.
                          kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

Comment

einoh, 365 eeki oli vist king audio 12" tartus ühes autovaruosade poes, ise ei soovita KA-t osta, nagu ennem oli öeldud - ma pole nii rikas et osta odavat asja vms. see on tõsi. Osta pigem audes 10" 75W104-4 / 75W104-8 woofer, mille saad audesest tellida, hind on 565 eeki, pluss kojutoomine(jõhvist tartu oli mingi 60 eeki). Ise tegin just kaks woofrit audese 75W104-8 elemendiga(max võimsus on 200W) Ise kiidan väga seda elementi, KA 12" woofer lööb küll, aga audes lööb palju pehmemalt ja paremini.
                            KA-t pärast müüa tahad siis tast lahti saada on suht raske hea hinnaga, sest neid müüakse üsna palju. omad kogemused lihtsalt

Comment

Working...
                            X