Teade

Collapse
No announcement yet.

Sterevõimedi, ressiiver või autovõim???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sterevõimedi, ressiiver või autovõim???

Nonii tekkis selline probleem et mida siis on Radiotehnika uutele BS - 701 kõllidele võimendiks osta! ??? Ühe kõlari andmed on siis : 200w, 8oomi, 40-20000Hz, 89 dB ja mass on 17,7kg!

Aga mida siis osta kui raha kipub nappima, hea investeering oleks ju osta receiver, kus ka cd mängimiskes on koht olemas, või siis autovõim, mida tulevikus pole raske autosse ümber tõsta! Kyll aga on hea stereovõim kvaliteetseim! :
    Mida oskate soovitada? ???
    Ise pakun siin välja:

Yamaha AX-496 (2x120W) andmed: http://www.djstore.ee/pood/product_info.ph...products_id/811 tema miinuseks on suht kallis hind 4800.-

Aga kui ostaks näiteks autovõimu, siis selle saaks adapteriga http://www.osta.ee/listings/details/index....emnum=936456453 tööle panna ju!?

Mida arvate VÕIMENDI MONACOR PA-1200 ?? Tema andmed : http://www.soov.ee/index.asp?content=detai...6&id=2108000560

Nonii ja nüüd mõned receiverid :
    http://www.tech.ee/index.php?id=517&km=&to...602&otsing=&pg=

Ja üldse on siin suur valik: http://www.tech.ee/index.php?id=517&top=1

Igatahes mõtlemisainet jagub, aga ikkagi kuidas võtta kõige otstarbekamalt, st. hinna ja kvaliteedi suhtelt ??? 8)

Autovõimu sa adapteriga küll ei toida seal ikka ampreid tarvis, lõppvõimu suurim ja ka raskeim osa on trafo mis jaksab sellise võimu ära toita. 2x150W võimu jaoks vaja nii umbes 500VA trafot. Adapterit üle 10VA küll näind ei ole
    Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

paar aastat tagasi ostsin 3,5kiloga sony ressiver, 5x80 watti, peal oli siis veel rds raadio, ja dolby pro logic dekooder, nu vaata poodi eks sellises hinnaklassi peax saama ju minig normi asja küll kätte, aga ennem oli mul amfitoni võim 2x70 watti ja niipalju et bassi poolest pani ta mu estoniad paremini mängima kui see sony, kasutaud peast saab kaj uminig normi võimu mis on 2x 100 watti, minig 1500-2000 eest kätte

Comment

Osta mingi kasutatud vene kõrgklassi võim.Hoiad raha kokku, aga kvaliteedis ei tigi.
        Auto võimu saab kasutada küll kui sul on metsik trahvo.VArjant on selline, et paned võimu auto aku pealt tööle ja samal ajal pead ka akut laadima.Jama kui palju ja ega seda auto võimu sul eriti mugav kruttida ka pole.
        muusika on kuulamiseks

Comment

mina ise soovitaksin yamaha't sest endal plaanis samasugune võim osta.....mina saan selle õnneks 3900kr aga nii palju kui ma lugenud olen ja kuulnud olen on yamahat kõvasti kiidetud....olen ka ise kuulanud ja jäin kuulduga väga rahule.
          hakkan endale varsti kõlari kaste ehitama ja tahaks teada kas keegi kõlareid enne spooniga on katnud ja kuidas tulemus jäi.....??

Comment

mina ise soovitaksin yamaha't sest endal plaanis samasugune võim osta.....mina saan selle õnneks 3900kr aga nii palju kui ma lugenud olen ja kuulnud olen on yamahat kõvasti kiidetud....olen ka ise kuulanud ja jäin kuulduga väga rahule.
            hakkan endale varsti kõlari kaste ehitama ja tahaks teada kas keegi kõlareid enne spooniga on katnud ja kuidas tulemus jäi.....??
            Sa ostad siis yamaha võimu, mitte resiivri?? Ja võimsa saad saad siis?? 2x120w ??
            Njah ma saaks 2x 120w alles 4800.- poest,kui kuskil poes just odavamalt ple.
            Noh spooniga katsin viimati midagi oma tööõpetuse tunnis ja oli see vist mingi "kuumaalus" ;D

Comment

Vanasti kui kodus sysi polnud töötas mul toas
              automakk mingi juustu akulaadija pealt...

kas võimule ei kannataks teda taha keerata ???

Comment

Juust akulaadija annab välja pulseerivat pinget,mis väljendub 50 Hz urinana kõlarites.Akulaadijale pead kindlasti midagi silumiseks taha panema.Kas aku või hunniku lüüte.
                Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Kipun arvama, et autovõimuga läheb asi veel kallimaks. Pealegi, ega sa ju ajutiselt neid kõlareid omale tuppa pane, et suhtumine a la "pärast saab autos võimu kasutada"? Eeldatavasti pole sa audiofiil, seega käravad ka odavama otsa resiiverid/võimud. Vaata On/Offi, seal sutsu vanemad mudelid, aga see-eest ka odavamad. Kui otsustad resiiveri kasuks, siis soovitan soojalt valida selline isend, kus ka digisiendid olemas, hiljem vähem muret DVD ja muude selliste asjadega.
                  Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Tänana asjaliku soovituse eest Madis!!

Ex ma selle autovõimu variandi kandsin juba maha! ;D

Comment

Working...
                    X