Teade

Collapse
No announcement yet.

Väike mõte!?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Väike mõte!?

Tervist,
    mul sihuke plaan endale muusikasüsteem (kõllid ja võim) oma arvuti taha panemiseks, aga oleks ka vaja, et oleks põhimõtteliselt võimalik pidudeks kah kasutada. Ma uurisin asja ja ainult leidsin, et saaks kasutatud 600 W (väidetavalt) kõllid (2.tk) 3000.-. Sel juhul oleks ka vaja ka mingit normaalset võimu, targem oleks kasutatuna vist. Aga mitte eriti kallist u. 2500.-. Ma mõtlesin vahepeal, et tahaks ka wooferit, aga eelarve läheb suht puusse. Mul on, endal ka muidu olemas võimendi (väidab, et ~210 W) ja ressiiver koos, aga sellega ei saa eriti midagi vist teha, kui siis ainult raadio jaoks. Arvuti helikaarti ärge küsige, kuna see on alla arvestust, mul alles sügisel uus osta.
    Ootan soovitusi!?
    MUSIC = LIFE, CAN´T DO WITHOUT ONE...

No 3k eest ei saa sa mingeid 600W kõlareid. 3K eest ei saa sa isegi paari korralike 100w kõlareid (poest), on ka erandeid!

Võimendi margi ja mudeli võiksid avaldada, et su kirjeldatud võimsusi hinnata !
    Parima hinnaga õhksoojuspumbad Eestis 2a garantiiga.

Comment

Mis pidudest me räägime üldse?
      Sünnipäev kodus või mingi välikontsert?

Ja ära nende wattidega üle ka pinguta. Üks 80W ressiiver suudab ka valju mürinaga täita keskmise baari (nii, et rääkimiseks peab karjuma).

Comment

Features

robust, suited for all applications
        väga hea hinna ja kvaliteedi suhe
        metallist kaitsevõre ja metallist nurgakaitsmed
        kullatud "banana plug" ühendused ja "jack" pistik 6.35mm
        külgedel plastikust sangad ja põhja all pesa jala peale panekuks (Ø 35mm)

andmed

woofri mõõt: 15"
        kõrgsageduslehtri mõõt: 5" x 15" (127 x 381mm)
        võimsus: 600W max.
        tundlikus: 92dB
        sagedusala: 20-20000Hz
        takistus: 8 ohm
        magnet: 40oz (1140g)
        mõõdud: 640 x 460 x 405mm
        kaal: 21.2kg

see on max võimsus... nojah

peod on välipeod... põhimõtteliselt on mul mingi tehnika olemas... Jamaha võim ja kaks kõlli u. 400 W (mitte minu), nendega korraldan väiksemates ruumides möllu, aga suuremate ruumide jaoks mõtlesin mõlemaid siis kasutada. Mingid vanad isetehtud kõllid (4 tk., millest kaks töötavad enam-vähem, pole samuti minu, aga saan kasutada vahepeal)

Comment

See tutvustus kuidagi väga tuttav :P Kas tegu pole mitte HQ Power valjukatega?Kui nii, siis nende kõlarite nimivõimsus max ehk 400W on(või veelgi vähem).Nende bassielemente küll remonditud
          The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
          Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
          Projektide pildid
          Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
          http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

vahet ei ole, asja ajaks ära kyll... ma arvan... vist?
            On kyll jah, ma ei saanud ennem täpselt aru pildilt, mis firma omad on, aga nuud saan aru...
            resiiver on muidu Sansui R-99Z, oleks tänulik ka selle täpsema info kohta

Comment

Mingeid sellisi kõlareid nägin osta.ee s müügil mingi 1500.- aga eks nad ühed saastad ole...nende kohta isegi üks teema oli siin vist kuskil.
              Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
              Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Ot kas need mitte 15" elemendiga pole?Kui jah, siis 100W@8oomi on paraja nimivõimsusega võimendi nende jaoks.
                Projektide pildid

Comment

on küll jah 15" elemendiga, siis peaks minu resiiveri taha käima kyll vast...
                  aga kui võtta mingid Hi-Fi kõlarid või kodukino süsteemi kõllid, siis missugused need võiks olla? äkki oskate soovitada? hind oleks 5k, kui see resiiver sobib!

Comment

tundlikkus on madal, piesokõrged = ei ole mõtet kasutada sõna robustne kuna need on kõike muud kui töökindlad. 5k eest saaksid Benorist mingid kastid McCaughley valjukatega, uuri sealt.

Comment

Originally posted by KaruTEC@Jul 9 2005, 16:02
                      tundlikkus on madal, piesokõrged = ei ole mõtet kasutada sõna robustne kuna need on kõike muud kui töökindlad. 5k eest saaksid Benorist mingid kastid McCaughley valjukatega, uuri sealt.
                      Kui jutt käib HQ kõlaritest, siis pole neil mingeid piesosi(kõige tavalisemad dünaamilised valjukad, mille ette ruupor pandud).Ning tundlikkus 92dB on juba suhteliselt kõrge.
                      Projektide pildid

Comment

Originally posted by Freerider@Jul 7 2005, 19:58
                        vahet ei ole, asja ajaks ära kyll... ma arvan... vist?
                        On kyll jah, ma ei saanud ennem täpselt aru pildilt, mis firma omad on, aga nuud saan aru...
                        resiiver on muidu Sansui R-99Z, oleks tänulik ka selle täpsema info kohta
                        noo nagu ma aru saan..siis sul see sansui tarbib võrgust max210w (ühes teemas mainisid..) niiet..hea 2x50w rms on healjuhi..millest aga ei piisa ikka tegelikult B-)
                        mida sa lohh vahid

Comment

Originally posted by rainx666@Jul 10 2005, 15:02
                          noo nagu ma aru saan..siis sul see sansui tarbib võrgust max210w (ühes teemas mainisid..) niiet..hea 2x50w rms on healjuhi..millest aga ei piisa ikka tegelikult B-)
                          vanemaid võimendeid ei tasu eriti hinnata, suudavad küllalt suured kõlarid normaalselt mängima panna

Comment

Mulle soovitati siin Audese kõlle, aga missugused need siis kõige paremad hinna ja kvaliteedi suhtes on? Kui see võim ei sobi nonde jaoks, siis missugine oleks soovitatavalt odav võim... Kokku oleks siis läheks ikka 5k maksma? Kuidas saaks muidu seda võimsust kontrallida, et kui palju on? Aga mida te arvate uute Radiotehnika kõllide kohta (odavad ja kvaliteetsed)?

Comment

Up!
                              Kust ma leiaksin ka Audese kõllide hinnakirja (netist)? Olen otsinud, aga ei leia...

Comment

Working...
                              X