Teade

Collapse
No announcement yet.

karaoke

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    karaoke

    Soov siis selline et tahaks karaoket laulda.Milline mikrofon sobib arvutile?Olen proovinud mitmeid Sony poes umbes 300 eeku-lahja sain pundi poiste käest tesla oma jälle hoia vastu suud.Siiani on kõige parem tulemus pisikese arvuti omaga mis on laual aluse peal poes 25 eeku.Tahaks mõistliku hinnaga midagi(max 500 eeku).Ehk oskab kegi soovitada.Tundub et asi seisneb mikri takistuses sony 600k ja pisike lauakas 2,2k.See on muidugi minu arvamus.

    #2
    Ma arvan, et mikri takistus siin ei määra, pigem tundlikkus. Need "odavad" 50...300kr karaoke mikrid on dünaamilised, see nn. lauamikker ilmselt elektreet ja seepärast tundlikum. Võibolla probleem arvuti helikaardis, et ei anna rohkem peale keerata. Aitaks ehk mikrofoni eelvõimendi .
    Muidu karaoket tulekski laulda 5...15cm kaugusel mikrofonist, kui heli ikkagi nõrk, on tavaliselt süüdi helikaart, mitte mikrofon...kuigi spetsiaalsed laulmiseks mõeldud mikrid ongi "tuimemad", et ei kukuks moonutama kui suud vastu hoitakse.
    Ja veel üks soovitus (mida küll ise proovinud pole): osta odav 50kr mikrofon, saad ilusa korpuse, katkud originaal-elemendi välja ja monteerid sinna mingi pisikese elektreetmikrofoni, näit. http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...&on=1&oe=1&oo=1 ...need on muideks üllatavalt tundlikud ja kvaliteetsed.

    Comment

    Working...
    X