Teade

Collapse
No announcement yet.

voimendi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    ise tehes saad ikka targemaks sellel alal ja hakkad natsagi mõistma seda võimendi värki... ja kui see võim lõpuks valmis saab,siis on ikka sääne hää tunne sees.. 8)

    Comment


      #17
      to sahtel: kas sul selle 2*50w voimu skeem on veel alles.

      Comment


        #18
        tegelikult tegin võimu valmis tüüpskeemi järgi ja tuleb mainida et heli on täitsa meeldiv tegelikult muidu mine vaata sinna http://home.eunet.cz/rysanek/pdf/tda2050.pdf njah minuviga tegelt on 32w see 50w oli mõeldud otseloomulikult lühiajaline võimsus 4ohmistesse kõllidesse max. pinge juures
        igaljuhul proovisin neid s-90 päris hea oli kuulata küll tegelt
        ma isegi arvan et kui oleks kasutanud mingit teist kivi ega see hind ei olex ka siis eriti kõrge

        Comment


          #19
          mis vahe on single supply ja split supply mai saa aru sellel voimu skeemil oli mis eelmisel kommentaaril. äkki keegi seletax.
          kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

          Comment


            #20
            split supply ehk siis kahepolaarnetoide
            single supply ehk siis ühepolaarnetoide

            Comment


              #21
              aga kas see voim sobib s-50 kollidele voi on suuremaid vaja ja kas sul endal tümistas hästi ve?
              kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

              Comment


                #22
                ei mul mängib normaalselt muidu,
                oleneb mis kõlarid muidugi on s-90 annab päris normaalset nii et muidugi mitte max. mida võixid s-90 välja anda aga täitsa kuulatav oli ja tegelt tuli ikka natukene vaiksemaks keerata kah et saaks toas viibida :P
                ma siin lugesin vanufoorumeid seal tegi kah üks sama kivibaasil võimu, rääkis et jube vaikne.
                tegelt see oleneb täiesti sellest kui valjult sa muusikat tahad kuulata kui tahad lihtsalt naabritele närvidele käia siis tuleb teha midagi võimsamat aga muidu olen mina rahul.
                aga ega see viimasex ei jää eks neid oli ja tuleb weel

                Comment


                  #23
                  Igaljuhul on asi nii, et kokkuvõttes on lihtsam osta võimendi kui ise teha. Kui sa lõpuks arvutama hakkad palju maksvad korpus, radikad, toitelüüdid, igasugused potekad ja asjad siis saad kenakese summa. Ise tasub siis ehitada kui huvi on ja osa asju kodus olemas. Toitelüüdid 10000uF maksavad ise juba ca 130 eeku tükk! Korralik radikas ka 100 vähemalt ja trafo, kui sa ise ei saa - tavaliselt jäävad need vanad teleka trafod nõmedalt suured jne Kui tda 7294 kividega teed siis arvesta et läheb ca 600 eeku materjalidele + oma töö ja vaev, kui varem teinud pole siis väike % tõenäosust ka et kivid esimeste katsetega ära küpsevad. Muidugi oma tehtud võim on kõrvale kuulata alati parem kui hiinlase rämps

                  Uskumatu kui odavalt mina ikka läbi saan(ma ei usu, et ma ainus olen)Mina olen kõik nodi alles jätnud mis vähegi on.Radikaid on vanade läbikärssand võimude küljest võtta päris mitu.JA aljumiiniumlehest ise teha ei ole ka probleem, kodui on kogunend ikka päris palju trahvosid.Alles sain näiteks koolist umbes 8kg trahvod.Võimu korpuseid vedeleba ka.Lüüte leiab kah siit sealt.See pole enam ju huvitav kui lähed poodi, käid papi välja ja kodus laod lego kokku ja arvad, et oled jube hea asja kokku leiutand.Isetegemis rõõm kaob ju ära.
                  muusika on kuulamiseks

                  Comment


                    #24
                    mul ka kodus igasugu asju enamus koik on isa kunagi aegade jooxul kogunud ta tegeles ka nooremana elektroonikaga aga praegu tal pole enam aega aga seeeest mul juppe jagub ja konku all on veel vähemalt 7 suurt telekat kust trafosi saab ja kolm neist on värvilised.
                    kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

                    Comment


                      #25
                      Nja.oleks mul ka kust asju otsida.Mina olen nullist alustand ja kõik ise kogund.Näiteks hiljuti sain om aklassi juhataja käest suure kasti täie näga.(kividest, tranzidest kuni trahvodeni)Ta ka omal ajal systeemitas, aga enam ei viitsi.Mul on kotitäis vene kive, aga ma ei te mis tarka nendega peale hakata.Minu moto on kui midagi tarka pole peale hakata, siis oota niikaua kui on.
                      muusika on kuulamiseks

                      Comment

                      Working...
                      X