Teade

Collapse
No announcement yet.

CD dekk

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

No jah, pole ka nii suur hinnanumber sellel, mille juures CD-draivi müra piinama hakkab.
    Oli ikka see BEE mall?

Comment

mis suurest mürast te mehed räägite. sai volüüm nulli keeratud ja kuulatud kuidas ta plaati ringi ajab, ning hullu ei midagi.
      müstilised lood.

Comment

Natuke ka omast kogemusest:
        Azur esialgu tundus pisut võõras kõrvale, kohe algusest peale meeldis mulle NAD. Rotelit olin enne mujal kuulanud, ja ei jätnud head muljet - vähemalt isiklikult ei istunud.

Hakkasime aga siis asju kõrvutama ja peale pisukest kuulamist läks Azur siiski ka paremaks - ei ütleks, et nüüd väga alla jäi. Pigem väga võrdsed NAD`iga, aga sealoleva setupiga kõlas viimane paremini(Van Den Hul signaal, QED`i? bi-wire kõlarikaabel, B&W kõlarid, Roteli? võim).
        Huvitav oleks erinevate setup`itega katsetada mõlemaid.

PS! Rotelit ei hakka ma kirjeldamagi...
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Originally posted by rein113@Aug 24 2005, 14:42
          Hoopis võtsin koju kuulata, jättes lunaraha poodi.
          Jaga siis oma kogemust Roteliga

Comment

Originally posted by jarnom@Aug 26 2005, 11:54
            Jaga siis oma kogemust Roteliga
            kui see azur 640c on parema saundiga kui rotel siis on midagi väga viltu mu kõrvadega ja kuulmisega või siis sattus tookord praak azur äkki kui seda testitud ja võrreldud sai. neid kahte paraati oleks suht alatu võrrelda, kuna tegu on täiesti erinevate kvaliteeditasemel asjadega nii konstruktsioonilt, saundilt jne. uuri seda ka kui palju neid azure garantii ajal ümber vahetatakse jne... ah keda kotib tegelt, asi on maitses

Comment

asi on maitses
              Just, asi on maitses. Sinujuures kõige hullem ei olnudki, aga Vivas 3 CD-d võrreldes ei jätkunud mulle ühtegi positiivset sõna selle aparaadi kohta.

Üldiselt aga Roteli sound kipub kuiva ning külmavõitu olema, ehk siis sobib IMO neile, kes soovivad pigem kiiret, äkilist, agressiivset soundi.
              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
              indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Originally posted by intz@Sep 1 2005, 20:24
                asi on maitses
                Just, asi on maitses. Sinujuures kõige hullem ei olnudki, aga Vivas 3 CD-d võrreldes ei jätkunud mulle ühtegi positiivset sõna selle aparaadi kohta.

Üldiselt aga Roteli sound kipub kuiva ning külmavõitu olema, ehk siis sobib IMO neile, kes soovivad pigem kiiret, äkilist, agressiivset soundi.
                ja mulle jällegi meeldis see seal nendest kõikse rohkem va roteli 991

Comment

Originally posted by rnzr@Sep 1 2005, 10:49
                  asi on maitses
                  aga minule meeldib siis kui nõksuvad puusad, õlu on külm ja naised on kuumad.

Comment

Originally posted by Zen+Sep 2 2005, 07:19--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Zen @ Sep 2 2005, 07:19)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-rnzr@Sep 1 2005, 10:49
                    asi on maitses
                    aga minule meeldib siis kui nõksuvad puusad, õlu on külm ja naised on kuumad. [/b][/quote]
                    kas siis NAD&#39;iga on nii ???

vabandust ei suutnud ütlemata jätta

Comment

Mulle tundus samuti, et rotel 991 oli kõige normaalsem, letihind aga oli kah vastav, 18k. See mudel kasutab dither-signaali, mis segatakse helisse mingi kavala loogikaga, tõetruu helipildi tekitamise eesmärgil (asjatundjad, palun selgitage seda ditheri värki lausa eraldi topicus). Aga veel tundus mulle, et sealsed kuulamisruumis olnud kõlarid olid suhteliselt probleemsed, sihukese sünteetilise-pingutatud heliga, kuigi hind oli neil võib-olla 20k kandis. Kas kõlarid ei võinud tekitada sellist võõristusreaktsiooni Rotel RCD-02 vastu?

Comment

Originally posted by rein113@Sep 2 2005, 15:08
                        Mulle tundus samuti, et rotel 991 oli kõige normaalsem, letihind aga oli kah vastav, 18k. See mudel kasutab dither-signaali, mis segatakse helisse mingi kavala loogikaga, tõetruu helipildi tekitamise eesmärgil (asjatundjad, palun selgitage seda ditheri värki lausa eraldi topicus). Aga veel tundus mulle, et sealsed kuulamisruumis olnud kõlarid olid suhteliselt probleemsed, sihukese sünteetilise-pingutatud heliga, kuigi hind oli neil võib-olla 20k kandis. Kas kõlarid ei võinud tekitada sellist võõristusreaktsiooni Rotel RCD-02 vastu?
                        tookord olid seal mingid B&W 7-seeria kastid, hinnaks miski 29k ja noh need olid suht pasad ütleme niii väga külma ja karge saundiga ja sellised täiesti mõttetud asjad yhesõnaga ja kuna rotel ise ka selline suht ärev loom on ja selline konkreetne siis nad kokku vist nii väga ei sobi. ntx minu marantzi võimu ja vib130tl taga on see rotel väga priima.

Comment

tõsi, kõlarid olid tõesti suhteliselt jubedad. kindlasti oli see üks määravaid faktoreid minu hinnangule. samas NADi ja azuriga hakkas enamvähem juba looma, aga tõenäoliselt siiski rotel ja need kastid omavahel kohe üldse ei sobinud.

Comment

Ei saa mitte lisada, et asi on maitses, mulle just need B&W kastid meeldisid, kuigi ma neid suht vähe olen kuulanud.

dither-ist seda: digi signaali kvantimisest tulenevate vigade vähendamiseks lisatakse digi signaalile kunstliku müra ja tulemusena saadakse pärast DA muundamist paremate parameetritega analoog signaal. Tegelikult vist oli isegi nii, et mingi osa või ka kogu ditheringu müra pannakse juba ka CD-le.

Comment

Terv&#33;

Need B&W-d millest jutt,on minulgi ühed lemmikumad kastid mida kuulnud&#33;
                              Jah ..&#33;maitse küssa&#33;
                              http://www.album.ee/user/16860279

Comment

Originally posted by MK@Sep 2 2005, 12:30
                                kas siis NAD&#39;iga on nii ???

vabandust ei suutnud ütlemata jätta
                                üldiselt jah. naised kipuvad kohe muusika peale ennast vulgaarselt liigutama hakkama ja õnneks külmkapi surin, mis õlut külmas hoiab käib plaadimängija mürast üle niiet draivi mürinat ka ei kuule.

Comment

Working...
                                X