Teade

Collapse
No announcement yet.

Alpine SWR-1241D  

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Alpine SWR-1241D  

Mida arvata antud elemendist? ??? Mille poolest on ta hea või mille poolest halb. Oodatud on ka andmed kasti kohta, milles ta hästi mängiks.

Ei ütleks et nüüd super ülikõva SOL`i riist oleks - selleks rohkem RCF. Kuid SQ on küll sellel elemendil väga broo, nii et pole tal midagi viga. Olen kuulanud neid teisi Alpine 12" woofreid, väga head häält teevad.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Ma ise ka oma peaga mõtlesin, et vast on enam-vähem asi. Soetasin siin endale BB6 aga selle andmebaasis puudub see element, on ainult SWR-1240 ja 1240D. Küsimus selles, et Alpine kodukal puuduvad need valjukad ning äkki ongi see 1240D sama mis 1241D ??? Aga kes viitisib siis võiks mind suca informeerida kastide suhtes, oleks väga tänulik

Comment

tee 30 liitrine kinnine kast, siis tuleb ilus joon

kui pordiga kasti tahad, siis 40 liitrit umbes ja port 10cm(läbimõõt)13cm(pikkus) siis tuleb karm ülevõimendus 50Hz juures +6dB
        oleneb mida tahad saada oma kastilt
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Tegu on hea elemendiga, mis võibolla isegi kõlbab koduseks kasutamiseks. Xmax on tal normaalselt ning mootor paistab modernne olevat. Ainuke jama on tootja - kuna tegu on autosse mõeldud asjaga siis võibolla pead lisaks eq-d kasutama.
          Alternatiiv oleks Vellemanni kataloogist Eminence LAB12. Tooteotsingust küsisin selle hinda.

Comment

Tegelt mul oligi plaanis see element autosse panna, aga enne ostmist tahtsin suca konsulteerida.

Comment

Working...
            X