probleem sis selline et sõber kuulas garaazis muusikat ja hiljem viis kõlari koju ja see töötas aga läbi suure sahina. Kõlar on kenwood sv-505d elementi vahetatud. Proovisme elementi teise võimutaga ja ei sahisenud enam. Kardan et asi on võimendis aga kas keegi oskab täpsemalt öelda milles võib olla viga``???? Kõik nõuanded ja abi teretulnud.
Teade
Collapse
No announcement yet.
K võimendi ja kõlari kohta
Collapse
X
-
Samahästi võib heliallikas seda sahinat teha.Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
www.sansui.us/AU-9500.htm
-
Tegu on siis aktiivkõlarga, kui võimendi sisse ehitatud.Heliallikas= seade, kust võetakse võimendisse signaal.Võimendi sai niiskust(paberkonded?)!Kui liig kaua tal sahiseda ei lasknud, siis peaks ta mõne aja pärast normaalsemat häält hakkama jälle tegemaThe difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
-
See on nagu mega imelik, et käisime minu juures tümmitamas ja minu juures lõi tal see woofer ikka kõvasti paremini kui tal kodus.
Aga peale seda kui woofer minu juurest ära viidi siis tal kodus oli hakkanud see sahisema ja sellest on ligi kuuaega möödas.
Võimendi ei võimenda enam valjukat korralikult ära ka millegi pärast.Mäll-mäll
Comment
Comment