Ostsin omale nyyd siis Technicsi resiivri kus siis 5 kõllide väljundit + supaka oma ka! Klass on tal märgitud H+ ja võimendi mark on SA-DX750!! Võimsuseks on märgitud 5x80w(din) 6ohmi.
Järel on mul praegu radiotehnika BS-701, 200w,8oomi,89db. Need kõllid võimendab kenasti ära ma vaatan! :P
Kui nyyd aga nende asemel panna järgi Audes 037 ???
Nominaalvõimsus 160W,helisagedusriba 38-20000 Hz,
6oomi,helitundlikkus 90 dB, kas võim jääb lahjaks siis??
Aga kui panna Audes 064 ???
Nominaalvõimsus 170W,helisagedusriba 38-20000 Hz,
4oomi,helitundlikkus 90 dB
need kõlarid on 4oomised, siis ta olex nagu vähem kui mu võimul, järelikult selline variant ei meeldi võimule?? Või tulex sealt siiski soundi!? :-/
Njah, selline kyssa tekkis ka veel, et resiivril on ka subwoofri väljund, aga selle kanali jaoks takistust, ega ka eraldi võimsust pole välja toodud?? õpetusest seisab et passiiv subwoofi tuleb läbi teise võimu ühendada, aga aktiiv läheb otse, ei tea kui võimast supakat ära kannatab siis?? :
Järel on mul praegu radiotehnika BS-701, 200w,8oomi,89db. Need kõllid võimendab kenasti ära ma vaatan! :P
Kui nyyd aga nende asemel panna järgi Audes 037 ???
Nominaalvõimsus 160W,helisagedusriba 38-20000 Hz,
6oomi,helitundlikkus 90 dB, kas võim jääb lahjaks siis??
Aga kui panna Audes 064 ???
Nominaalvõimsus 170W,helisagedusriba 38-20000 Hz,
4oomi,helitundlikkus 90 dB
need kõlarid on 4oomised, siis ta olex nagu vähem kui mu võimul, järelikult selline variant ei meeldi võimule?? Või tulex sealt siiski soundi!? :-/
Njah, selline kyssa tekkis ka veel, et resiivril on ka subwoofri väljund, aga selle kanali jaoks takistust, ega ka eraldi võimsust pole välja toodud?? õpetusest seisab et passiiv subwoofi tuleb läbi teise võimu ühendada, aga aktiiv läheb otse, ei tea kui võimast supakat ära kannatab siis?? :
Comment