Teade

Collapse
No announcement yet.

autovõimule trafo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

autovõimule trafo

Selline küsimus, et kas oleks kuidagi võimalik auto võim panna kuidagi mängima 220V pealt?
    Mõtlesin, et tuleks ehitada mingi suure trafoga alaldi või midagi sellist.
    Oskate äkki öelda, kas midagi sellist on võimalik ja mingeid soovitusi anda.
    Tegu oleks subaka võimuga, umbes 200W.

Sa pead siis vähemalt sama võimsa toiteallika kombineerima. Katsetada saab ka nõrgemaga. Ise otsiksin võimsa trafo (ntx. vanast telekast), dioodid ja lüüdid.
    Muide, proovida saab ehk ka arvuti toiteblokiga kuigi 12V väljundi vool on väikesevõitu.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Arvuti toitekas jääb lahjaks.Sul on julgelt 400w toitekat vaja.No muretse 12 voldine trahvo.Aga tollel peab ikka päris hunnika ampreid läbi jooksma.Suht mõttetu tegevus.Muretse võim mis tuppa mõeldud.Kui sa ei taha toda võimu kindlasti autosse panna müü maha ja saad sama võimsa toavõimu ja jääb raha ülegi.
      muusika on kuulamiseks

Comment

Vaata võimul olevat kaitset, saad teada, palju toiteplokk peaks voolu andma.
        Üle pingutada pole ju mõtet.
        Head susserdamist !

Comment

Ega sa siis kogu aeg max võimsusel kuula. Arvuti toitekas peaks küll kärama, 300w arvuti toitekas, kuulad reaalselt mingi 75w võimsusega...peaks toimima
          "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Aga võibolla on Sul auto akulaadija, silumine vahele ja OK?

Comment

Akulaadija puhul paljast silumisest ei aita.Akulaadija väljundpinge on suurem kui 12V.Akulaadijale peaks sellisel juhul silumiseks ja koormuseks mingi aku ka taha ühendama.Kokkuvõttes läheb selline asi üsna kobakaks.
              Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Arvuti toitekas jääb lahjaks.Sul on julgelt 400w toitekat vaja.No muretse 12 voldine trahvo.Aga tollel peab ikka päris hunnika ampreid läbi jooksma.Suht mõttetu tegevus.Muretse võim mis tuppa mõeldud.Kui sa ei taha toda võimu kindlasti autosse panna müü maha ja saad sama võimsa toavõimu ja jääb raha ülegi.
                Kusagil oli juttu selle (ATX?)ploki ümber ehitamisest 13,8V-le, aga ei leia linki üles
                Siis saaks rohkem voolu
                Head susserdamist !

Comment

Mul on olemas trafo 220/12v 250W 50-60Hz

Comment

Leidsin !!
                    http://www.qrp4u.de/docs/en/powersupply/
                    Aga kas on julgeid, kes selle ka tööle saaks ?
                    Head susserdamist !

Comment

Ma ütlen veelkord.Ära mässa.Otsi toavõim.Kui raha pole siis ma otsin sulle midagi ja annad mulle autovõimu vastu.
                      muusika on kuulamiseks

Comment

Ma proovin võimsa trafoga, siis saab näha, mida edasi teha.

Comment

Working...
                        X