Teade

Collapse
No announcement yet.

helirõhu mõõtja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

helirõhu mõõtja

..soetada?
    Selline küsimus, et kas helirõhu mõõtjaid ka kuskil poodides müüa on?
    ja kui palju see umbes maksab?

Kui sa mõtled sellist helirõhu mõõtjat,mida SPL võistlustel kasutatakse,siis sellist riista meie poodides müügil EI OLE.See aparaat tuleb tellida USAst.Hinna suurusjärk on umbes 15000.-
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

põhimõtteliselt on võimalik sul arvutiga mõõta ka sellise programmi abil nagu TrueRTA ,aga jah pole just päris selle jaoks mõeldud.

Comment

on veel mingi niinimetatud TermLAB vist või midagi sellist, nii mõnedgi kasutavad seda, aga seal kah veel vist vaja mingisuguseid jubinaid juurde osta

Comment

Term-LAB

siin mingi screenshot kah sellest programmist

Comment

Seesama TL (ThermLab) mõõteriist ongi kasutusel SPL võistlustel,maksumusega ca 15K (15000.-)

Comment

hmmm vähe kahtlane see värk sest seda värki kasutab niinimetatud basssoundman enda arvutis.

Comment

Bassoundmanil võib ju oma arvutis see TL tarkvara olla,aga paljas tarkvara ei tee veel iseenesest midagi.Sinna juurde on vaja andur(id) ja vastav blokk.

Comment

no jah tal need olemas

Comment

Minu teada on TL mõõtureid terves Eestis hetkel ainult 3 tk.Üks nendest Pärnus.Üks EASCAl.

Comment

Tuleb kohe see post meelde: http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?show...ndpost&p=149347
                      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Erinevate asjadega tegu pole? Üks mõõdab võimendi väljundvõimsust teisel helivaljust, seadmed ka täiesti erinevad, võimendi puhul siis-tester, oss, koormus, generaator ja SPl-i puhul andur, block + tarkvara. Ei leia seoseid, ehk keegi valgustab

Vabandan, vaatasin asja veidi kitsalt
                        S A C
                        Siberian Audio Concept

Comment

Erinevate asjadega tegu pole? Üks mõõdab võimendi väljundvõimsust teisel helivaljust, seadmed ka täiesti erinevad, võimendi puhul siis-tester, oss, koormus, generaator ja SPl-i puhul andur, block + tarkvara. Ei leia seoseid, ehk keegi valgustab
                          See oli öeldud irooniaga, ma arvan. Väidetakse, et asi on olemas vaid mõnel inimesel, tegelt tuleb välja, et on poolel eestil olemas!

Comment

no kui midagi segaseks jääb siis ega ma ise kah seda 100% ei tea küsige basssoundmanilt igatahes hiljuti ta rääkis et sai kahe audesega 140 db ja siis saatis selle screenshoti ja mis muu see siis olla saab kui helirõhu mõõtja

Comment

nii sai siis asja järele uuritud ja minu viga sorry tal on see hoopis mingite pärnu tüüpidega kamba peale.

Comment

Working...
                              X