Teade

Collapse
No announcement yet.

TREVI

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

TREVI

Selle firma toodangut muudkui tekib juurde. Makid, telekad, cd pleierid...
    Ja ODAVAD kusjuures võrreldes teistega! Aga kvaliteet?
    Mõte nimelt osta selle firma mp3 cd pleier, millel ka raadio peal-muud firmad 700 krooniga sellist ei müü. Praegu aga rohkem välja panna ei suuda.
    Sanyo pakub sellist 1500-ga, Roadstar´il ei tundugi sellist olevat.

Mul on üks trevi mp3 mängimise julla, mille ostsin mingi 2a tagasi 1k eest. Pilti netist ei leidnud selle kohta kahjuks.

Peale kaheaastast kasutamist asi veel töötab nagu jonks (sõltumata sellest, et üks purjus neiu mu sünnal sinna terve põltsamaa kleepeka peale valas).
    Viimasel ajal ei taha eriti hui peng toorikutele kirjutatud audioplaate lugeda.

Muidu püsib ühes tükis.

Kvaliteed kohta niipalju, et arvutist tulevale soundile(paljukiidetud nf7-s soundstorm heli) paneb pika puuga ära (bassid on kõvasti mahedamad isegi "normal" equ-ga, kõrged suhteliselt samad)

Küll aga probleem väga bassirikaste lugudega, siis tuleb playeri volüüm jätta alla poole (ise toitsin võimendit sealt pleierist mitte kõrvaklappe) mudu saab sealt pleierist kuulata natuke müra THD > 10% raudselt

irw, hea review tuli

Comment

mina oman ühte Trevi cd-pleierit (ainult cd+raadio, mp3edega ei oska see aparaat küll midagi peale hakata) ja oskan ainult positiivset selle kohta öelda...vastu on pidanud kenasti, heli sellise odava asja kohta täitsa piisav jne (kaasas olnud nööbid üllatasid isegi kergelt, midrange oli üllatavalt hea nendel, samas kõva bassi fännid võivad natuke pettuda)...ehk siis kui vahepeal pole kvaliteet kehvemaks muutunud, siis julgen soovitada küll...

Comment

Working...
      X