Teade

Collapse
No announcement yet.

aidake tuvastada vene kõlar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by erx+Sep 12 2005, 17:02--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (erx &#064; Sep 12 2005, 17:02)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-do_it_right_way@Sep 11 2005, 20:35
    tegelikult on sound parem kui tagant oleks kinnine ja inverteriga.
    Ja ma mõtlesin natuke asja üle ja pakuksin inverteri läbimõõduks 10cm ja pikkust 2-3cm

Jah see on tõsi, et inverter ei aita sellise kasti puhul midagi aga välimuse pärast võib panna ju

Maitse üle ei vaielda
    Minu andmed näitavad,et selle valjuka Qts on 1,4. Sellest selgesti näha,et inverterkasti see element ei lähe kohe kuidagi. Mulle paistab,et sa niisama lahmid nende inverteri mõõtudega. [/b][/quote]
    Minu arvamus:

Kui teha üks selline kast millel pole tagumist seina, siis kaob selle valjuka bass ära. (mida vist polegi)

Kui teha kinnine kast, siis võib membraani ära lõhkuda.

kui teha inverterkast, kus inverter on kõlari lauaga samal laual, siis oleks bassi rohkem.. (tagant kinnine).. parem oleks pakkuda suurema läbimõõduga inv.)
    (inverteri ütlesin huupi sellepärast, et selle elemendi puhul ei aitaks inverter erilist midagi)
    Kui inverter oleks, siis oleks kenam välimus ja puhas heli..
    (loodan, et kellegile jõudis kohale mida ma öelda püüan)

Parem kui kinnine kast või tagant lahtine.

Parandage mind. :huh:

PS: On vist natuke Mõttetu sellise asja pärast vaielda :lol:

Comment

Mõeldud on sellisele valjukale tagant lahtine muidugi..

Comment

omg. ega need vene valjukad polegi mingid ullud bassilõõtsad kallid inimesed ...... need on ikka natuke teisteks eesmärkideks kui mingid xxx-woofrid

Comment

Originally posted by do_it_right_way+Sep 12 2005, 21:30--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (do_it_right_way @ Sep 12 2005, 21:30)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
          Originally posted by erx@Sep 12 2005, 17:02
          <!--QuoteBegin-do_it_right_way
          @Sep 11 2005, 20:35
          tegelikult on sound parem kui tagant oleks kinnine ja inverteriga.
          Ja ma mõtlesin natuke asja üle ja pakuksin inverteri läbimõõduks 10cm ja pikkust 2-3cm

Jah see on tõsi, et inverter ei aita sellise kasti puhul midagi aga välimuse pärast võib panna ju

Maitse üle ei vaielda

Minu andmed näitavad,et selle valjuka Qts on 1,4. Sellest selgesti näha,et inverterkasti see element ei lähe kohe kuidagi. Mulle paistab,et sa niisama lahmid nende inverteri mõõtudega.
          Minu arvamus:

Kui teha üks selline kast millel pole tagumist seina, siis kaob selle valjuka bass ära. (mida vist polegi)

kui teha inverterkast, kus inverter on kõlari lauaga samal laual, siis oleks bassi rohkem.. (tagant kinnine).. parem oleks pakkuda suurema läbimõõduga inv.)
          (inverteri ütlesin huupi sellepärast, et selle elemendi puhul ei aitaks inverter erilist midagi)

Parandage mind. :huh:

PS: On vist natuke Mõttetu sellise asja pärast vaielda :lol: [/b][/quote]
          sellise targa kirjandi eest kingiksin ma sulle oma King audio kui ta mul vaid alles oleks.

Comment

Parandage mind. huh.gif

PS: On vist natuke Mõttetu sellise asja pärast vaielda laugh.gif
            Üldiselt ei ole sa kõiki üksikasju omale selgeks teinud. Suure hüveteguriga valjukad on sobilikud mängima lahtises kastis või lihtsalt kõlalaual, väga äärmisel juhul ka kinnises kastis. Inverterkasti ei saa neid panna, kuna tekib kuhugi sagedusriba ossa jube suur muhk, mis soundis avaldub kuminana.
            Ning kui üldse mingi kast teha, siis tõesti pigem tagant lahtine kui mingi inverterijura, mis lisaks veel kõigele täiesti huupi öeldud.
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

sorry aga ma ei saanud sellest lausest aru
              et siis mis mõttes inverter on kõlari lauaga samal laual. Ja seda ka et ma tean et sealt mingi kõva bass ei tule, aga ma tahan lihtsalt kasti teha ja niisama kuulata enda toas.
              no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

Originally posted by heix25@Sep 13 2005, 19:44
                sorry aga ma ei saanud sellest lausest aru
                et siis mis mõttes inverter on kõlari lauaga samal laual. Ja seda ka et ma tean et sealt mingi kõva bass ei tule, aga ma tahan lihtsalt kasti teha ja niisama kuulata enda toas.
                Teeme siis nii, et sa teed omale sellise kasti nagu soovid.
                Muidugi.. mina selle "jama" peale oma aega ei raiskaks <_<

Comment

Originally posted by intz@Sep 12 2005, 22:33

Parandage mind. huh.gif

PS: On vist natuke Mõttetu sellise asja pärast vaielda laugh.gif
                  Üldiselt ei ole sa kõiki üksikasju omale selgeks teinud. Suure hüveteguriga valjukad on sobilikud mängima lahtises kastis või lihtsalt kõlalaual, väga äärmisel juhul ka kinnises kastis. Inverterkasti ei saa neid panna, kuna tekib kuhugi sagedusriba ossa jube suur muhk, mis soundis avaldub kuminana.
                  Ning kui üldse mingi kast teha, siis tõesti pigem tagant lahtine kui mingi inverterijura, mis lisaks veel kõigele täiesti huupi öeldud.
                  Ma olen 100% kindel et sa oled selliste juustudega palju rohkem tegelenud kui mina.Ausalt öelda ma polegi tegelenud selliste valjukatega.
                  Kui kunagi peaksin, siis poordun parem sinu poole

Comment

Originally posted by Zen@Sep 12 2005, 22:30
                    sellise targa kirjandi eest kingiksin ma sulle oma King audio kui ta mul vaid alles oleks.
                    ..ja sinule läbi põlenud ja pulbriks roostetanud Blaupunkti.

Comment

Loll läbu paluks suhu tagasi toppida :angry:

See valjukas(lairiba) sobib ideaalselt esimeseks lampvõimendi projektiks(siis viimaseks lüliks helitraktis).Madalaid ja kõrgeid on sel valjukal täpselt niipalju kui lairibal ikka.Ning on teda AINULT kasutatud tagant lahtises kastis("Akkord-203", jne komplektides).
                      The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                      Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                      Projektide pildid
                      Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                      http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

tean seda ise kah et kasutati tagant lahti olevates kastides. maal on mul siuke loom kus 2 siukest kõlarit seal sees, ja minig 3. väike kah.ja seal ka muidugi sein tagant lahti. muideks täitsa tõõkorras ja raadiot saab kuulata.
                        http://img144.imageshack.us/img144/2213/img00485ok.jpg
                        http://img376.imageshack.us/img376/3699/img00467fg.jpg
                        no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

Jah&#33;Ural-112 lärmab nende valjukatega päris valjult.Ning ka madalat otsa on tal küll&#33;
                          The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                          Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                          Projektide pildid
                          Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                          http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Working...
                          X