tahaksin saada Blaupunkt freiburg sqr 39 andmeid, ocicin neid netist aga ei leidnud midagi, kunaig nägin üht hääd blaupunkti lehte aga enam ei leia üles, kui keegi teab siis palux andmeid selle kohta, ja tegelt huvitax kuidas ka sinna lisa sisendit teha?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Blaupunkt stereo
Collapse
X
-
probleem selles, et saxa keelt ei oska ja vene keelega ka lood head ei ole, niipalju olen lednud, et üx arvas et võimsus 15 watti per channel ja see on wv jetta ja golfi orig raadio, põhimõtteliselt tahax teada 2 asja, et kas sinna on üldse mõttet panna radiotehnika s20 ja 100w supat taha(radiotehnika toidab ära vast küll aga ei tea kas see suppa hakkab üldse mingit häält tegema ja teine asi et olex sisendit sinna tarvis, muidu tänud teile
Comment
-
Saan ma nüüd õieti aru - sa tahad golfi originaal raadiole subwooferit ja raadiotehnika kõlarit taha ühendada? Minu teada pole need raadiod isegi tavaliste kõlaritega nõus korraliku bassi mängima. Katsetada võid aga mina olen 90% kindel, et tulemus on nõrk."Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)
Comment
-
Kohe kindlasti mitte Visatoni.
1. nõuab päris suurt kasti
2. häälestust on talle päris raske orgunnida
Mina ytlex sulle, et võta 10" King Audio.
1. Tundlikkus arvestades radiotehnika tyypilisi kõlareid on mitme dB võrra suurem seega peax ka subbarit kostuima normaalselt.
2. 12" võrreldes saad orgunnida asjale väixema kasti.
Comment
Comment