Teade

Collapse
No announcement yet.

Blaupunkt stereo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Blaupunkt stereo

tahaksin saada Blaupunkt freiburg sqr 39 andmeid, ocicin neid netist aga ei leidnud midagi, kunaig nägin üht hääd blaupunkti lehte aga enam ei leia üles, kui keegi teab siis palux andmeid selle kohta, ja tegelt huvitax kuidas ka sinna lisa sisendit teha?

Otsi vene saitidelt.Sealt peaks saama.Muide,siin skeemifoorumis oli igavene hunnik saite.Lõbusat otsimist.

Comment

http://www.blaupunkt.de/
      Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
      DeeJay Catass

Comment

probleem selles, et saxa keelt ei oska ja vene keelega ka lood head ei ole, niipalju olen lednud, et üx arvas et võimsus 15 watti per channel ja see on wv jetta ja golfi orig raadio, põhimõtteliselt tahax teada 2 asja, et kas sinna on üldse mõttet panna radiotehnika s20 ja 100w supat taha(radiotehnika toidab ära vast küll aga ei tea kas see suppa hakkab üldse mingit häält tegema ja teine asi et olex sisendit sinna tarvis, muidu tänud teile

Comment

Saan ma nüüd õieti aru - sa tahad golfi originaal raadiole subwooferit ja raadiotehnika kõlarit taha ühendada? Minu teada pole need raadiod isegi tavaliste kõlaritega nõus korraliku bassi mängima. Katsetada võid aga mina olen 90% kindel, et tulemus on nõrk.
          "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

miski veel pasema raadioga mängisid radiotehnikad päris hästi, aga jah kas supakast on üldse tolku kui see sinna taha ühendada

Comment

Kui sa soovid surevat röginat kuulata sys mix mitte Meil siin kohalikud "tümmivennad" kah lasevad originaal makkidega ringi ja mingisugused "supakad" pagassis. ma peax mainima, et naer tuleb peale ;D ;D ;D
              kris@andmevoog.eu

Comment

mul ple eesmärk mingit kõva tümmi teha, et teised kuulaxid mu autost, tahax lissalt seda alumist poolt ka saada, radiotehnikal on see suht kehva

Comment

Mingil määral võib see sul ka õnnestuda. Vaikselt annab kuulata kyll. Ainult ei saa ma sellest aru, kuidas sa kavatsed ühendada kogu seda kremplit ?
                  kris@andmevoog.eu

Comment

radiotehnikad ette kanalitesse, supa taha ja üx tagumine jääb tühjax, ma mõtlen seda et tradiotehnikad mängivad häasti, aga ei tea mida see supakas teeb, kas ta üldse nii väixe võimsusega minigt kasu teeb

Comment

Räägi mis supakaga tegu on ? Elemendi Tähis oelx abix

Arvan, et kui kuulad ästi vaixelt, sys võib heli pandav olla isegi, aga kõõvemalt kuulates lihcalt hakkab makk võimsalt moonutama :-/
                      kris@andmevoog.eu

Comment

praegu 12´´ KA aga ei tea kas hakkan üldse seda sisse aretama võib olla miski 10´`KA või siis 8`´visatoni plaanin osta

Comment

Kohe kindlasti mitte Visatoni.
                          1. nõuab päris suurt kasti
                          2. häälestust on talle päris raske orgunnida

Mina ytlex sulle, et võta 10" King Audio.
                          1. Tundlikkus arvestades radiotehnika tyypilisi kõlareid on mitme dB võrra suurem seega peax ka subbarit kostuima normaalselt.
                          2. 12" võrreldes saad orgunnida asjale väixema kasti.
                          kris@andmevoog.eu

Comment

tänud

Comment

ptv  
                              kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                              X