Teade

Collapse
No announcement yet.

Kust saada?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kust saada?

esiteks oleks vaja metallvõre ühele suurele kõlarile-kas sellist asja ka müüa Eestis on?
    Samas oleks vaja 18'' valjukat?Uut lääne oma ei hakka ostma, seega pakkuda nt TESLA vms.

Kaitsevõresid müüb Sound&Light.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Kas see on seal Ekraani lähedal, käisin seal ja neil on vaid ümmargusi plastvõresid pakkuda. Mul läheks vaja aga metaalvõret kogu kõlari ulatuses.

Comment

Sry, sain sust valesti aru. Mina läheks otsiks seda võret näiteks mõnest aiakeskusest, äkki meeldib mõni. Võid uurida ka ntx Benorist http://www.hot.ee/benorsound/
        Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

See võiks olla jah selline auguline plekk või lihtsalt tugev ja tihe võrk.Peab silmad lahti hoidma.

Comment

Tartus tean ja olen käinud K-Rautas ja seal lähedal olevates ehituspoodides, K-Rautas olid päris mitmesuguseid, aga neid müüdi ainult tahvlina, mis on üsna suur. Mingis angaaris müüdi ka mingit aiavõret, ostsin ka toda, päris korralik asi oli.

Comment

Täname.Eks lähen vaatan ise täpsemalt järgi.

Comment

RET Tehnikus nägin ka mingisuguseid. Valik oli suht kesine muidugi.

Comment

Käisin Tartus, seal neil polnud põhimõtteliselt midagi pakkuda.PLekitöökodadest saab.

Comment

Working...
                  X