Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Soovitan vaadata veel CD poodidest, näiteks Magristali kaubanduskeskusest.
Kusjuures olen näinud neid müügil ka Viva elektroonika kaupluses ja +- elektroonikas.
seletage ullikesel et mille poolest see Crom parem on kui Ferrum?
Kunagi sai üritatud CD pealt lindistada - aparaat oli mingi Sony deck.
Kvaliteet polnud kyll mingi imetegu. Ometigi makil olid kõik vastavad
funktsioonid peal.
Ja siis veel et kas erinev tehnoloogia/kvaliteed on ainult lindistamisel või
peab ka taasesitamisek mingi isesorti relv olema?
Kas Cromil on mingeid eeliseid ka MD ees???
Uskuge või mitte aga korraliku kassetti deckiga on võimalik saada lindistus, mis on kõrvale palju meeldivam kuulata kui mõna tava CD deckist kuulates.
Olen ise lindistamise juures palju Crome kassette kasutanud ja võin öelda samuti, et kõrgete osakaal on märksa parem.
Originally posted by kass@Sep 30 2005, 18:50 Uskuge või mitte aga korraliku kassetti deckiga on võimalik saada lindistus, mis on kõrvale palju meeldivam kuulata kui mõna tava CD deckist kuulates.
Olen ise lindistamise juures palju Crome kassette kasutanud ja võin öelda samuti, et kõrgete osakaal on märksa parem.
Aa millega sa sinna kroomi peale lindistad - mis makiga? Ja kus kohalt sa selle signaali võtad? Nagu ma aru saan mitte CD pealt kuna sealt ju nii head heli ei saa. Samas Fe kasset see nagu ka olla ei saa.
"Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge.Lord Rayleigh (John William Strutt)
Kristiine keskuse selveris nägin hiljuti isegi...lihtsalt ei saa kassettide-plaatide osakonnast külmalt mööda minna.
Kassetti heli on hoopis midagi muud kui otse CD pealt. Kas ja kui palju parem teavad need kes jätkuvalt analoogsalvestust austavad .
[krt. peab oma vana Jauza220 ikka korda tegema. Mitmeid kordi on tulnud tuttavatele öelda, et welcome to 21-st century kui need kassettidega ligi hiilivad ja salvestist CD-le tahavad...kusjuures endal on siis alati natuke häbi]
jah kodulehed on nii mõnelgi firmal kuivad....
olen kõrvalt puutunud kokku teemaalustaja probleemiga
kassetidega tegelevad siis eelmainitud Coomor veel Elmaks,
kindlasti on neid veel.
lisaks leidsin http://www.salvestusabi.ee/product_info.ph...&products_id=32
"Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge.Lord Rayleigh (John William Strutt)
Ise küsin , ise vastan.
Rock Al Mare (kui õigesti nüüd kirjutasin) keskuses on selline putka, millel ilutseb kiri "SONY" sealt võta , mida tahad, ka metal kassette .
Ja oli ka sealses Viva elektroonikas ülikirve hinnaga 40EEK tk, mujal ikka 25-30EEK.
Aga pussmiinus, Prisma jms on tühjad.
Martin@õnnelik mõnda aega nüüd.
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment