Teade

Collapse
No announcement yet.

test CD

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

test CD

Küsimus on adresseeritud targematele inimestele kes tegelevad ürituste helindamisega nii ruumis sees kui ka sellest väljaspool aga vastata võivad muidugi kõik.

Tahaks teha endale systeemi test cd-d soundcheki jaoks, ma pole eestis eriti müügil neid näinud, kyll aga olen näinud UK-is kus paljud helitehnikud seda ka kasutavad, osad kasutavad peale test CD veel ka "tooni generaatorit" <--ei sa täpselt kasutusest aru aga noh...
    Paluks nõu yldse sellise asja kohta et kuidas teostada soundcheki yxi (kui keda pole appi võtta).

Keerulisex läx asi :S
    Info võib olla ELUOHTLIK&#33;

Plaate pole küll kusagil näinud aga näiteks tõmba siit lehelt endale download`ide alt need Hz testid ja kirjuta plaadile.

Comment

minuarust peaks soundchecki tegemiseks olema ikka aastatepikkune kogemus selles vallas.
      kui sa isegi ei tea, mismoodi see käib, siis mingeid tulemusi saavutada oleks täiesti võimatu.

Comment

aaaga vähemalt on nüüd tuba värinat täis

p.s. pange t-line kast mängima 25hz.

Comment

Originally posted by fotek@Oct 11 2005, 22:45
          minuarust peaks soundchecki tegemiseks olema ikka aastatepikkune kogemus selles vallas.
          kui sa isegi ei tea, mismoodi see käib, siis mingeid tulemusi saavutada oleks täiesti võimatu.
          jutt jumala õige, yxi soundchecki tegemine natuke (päris palju) keerulisem kui mitmekesi, mitmekesi on neid kenasti tehtud.
          Info võib olla ELUOHTLIK&#33;

Comment

Bass mekanik`u albumeid on piisavalt,küll system check`e jne laule...
            sonic overload päris hea album
            mida sa lohh vahid

Comment

mul on minimum 5 test CD-d eri effektidega kõige regullimiseks koos juhistega. HiFi ja Hi End, HDTV jne. Surround ja Stereo samuti.

Comment

Jummal küll... ega test cd ainus eesmärk pole supakaga tuba väristada.... :angry:

Comment

Originally posted by TRX@Oct 13 2005, 23:15
                  mul on minimum 5 test CD-d eri effektidega kõige regullimiseks koos juhistega. HiFi ja Hi End, HDTV jne. Surround ja Stereo samuti.
                  Äkki oleks kuidagi võimalik koopiat saada - teeksid väga õnnelikuks

Comment

kuna plaadide soetamiseks tehtud investeeringuid, siis niisama koopiaid ei teeks....

Comment

No ja mis see number siis oleks?
                      Miljunäär ma just pole aga teada tahaks ikka.

Comment

Väljapoole ruume ehk, siis autos näiteks Emma test cd 05/06
                        S A C
                        Siberian Audio Concept

Comment

Originally posted by Allar88@Oct 17 2005, 16:37
                          Väljapoole ruume ehk, siis autos näiteks Emma test cd 05/06
                          See jäi nyyd pisut segaseks- ehk seletada lahti? Ma oleks huvitatud sellisest test helindist mis sobiks siseruumidesse - bänd, kõnevõimendus jne (või sain ma nyyd millegist täiesti valesti aru???)

Comment

Allar pidas silmas seda plaati: http://www.easca.ee/page.php?action=...age&page_id=70
                            siin palju vajalikku audiosüsteemi häälestamiseks ja mis peamine - legaalselt, raha eest saadaval. Vanema plaadiga on ka spl testiplaat kaasas.

Comment

Tänan Sully täpsustuse eest, tegelikult ei tohiks plaadil ka toas midagi viga olla, tuginevad ju mõlemad süsteemid ka sarnastel põhimõtetel.
                              Plaadiga kaasas olev raamat on tõeliselt hea asi, erinevate instrumentide paigutused ja kaugused kõik välja toodud, lugude iseloomustused jms.

Palju palju nuputamist ja mõtisklemist

Allar88
                              S A C
                              Siberian Audio Concept

Comment

Working...
                              X