Tänan vastuste eest! Nu kui soovitatud on 8 või 6 oomi , siis ma ei hakka masinat ruunama ja muretsen ikkagi veel paari 8 oomiseid kõlle.
Teade
Collapse
No announcement yet.
ressiiver
Collapse
X
-
:unsure: Ma vaatasin jah juba , et oligi sinna midagi kirjutatud , mitte kyll eriti suurelt aga noh- lubab 6oomiseid min. , aga huvitav on see , et sinna on kirjutatud 210 WATTS, kas see kuidagi vähe ei ole we , internetis kirjutab 5x60 nom.?
Aa see ka , et seal on 50hz kirjas, mida see mulle peaks ütlema? Kas äkki seda, et ta alla 50hz-i ei mängi kõlle ?? <_<-Äkki seepärast mu estoniad nii vähest bassi annavadki, või kuidas see värk on??
Comment
-
aga huvitav on see , et sinna on kirjutatud 210 WATTS, kas see kuidagi vähe ei ole we , internetis kirjutab 5x60 nom.?
Aa see ka , et seal on 50hz kirjas, mida see mulle peaks ütlema? Kas äkki seda, et ta alla 50hz-i ei mängi kõlle ?? dry.gif-Äkki seepärast mu estoniad nii vähest bassi annavadki, või kuidas see värk on??
Tegelikult aga on see hoopis võrgusagedus, nagu juba mainitud, EUs 50 Hz, USAs 60 Hz.Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
Ma proovisin estoniaid tagakõlaritena st. et ma panin nad rear speakeriteks nagu mängima, kas see heli , mis sealt tuli peabki ilma bassita olema? Võimsust annab ressiiver ka vist tagakõlaritele palju vähem , heli oli tegelikult üldse väga imelik - vahepeal kaob heli ära kuidagi , siis tuleb uuesti , mängib korra valjemalt korra vaiksemalt. Et tahaks teada , kas ma oma ressiiveriga tagakõlaritest korralikku stereo heli ei saagi we , kas tagakõlarite funktsioon ongi ainult efektiks?
Comment
-
Vaata asi selles, et tagakõlarid tegelikult kodukinos efektideks ja endal on sama, et kui ainult tagakõlarid paned ja NEO6:Matrix dekooder vms, siis ongi heli nagu lendlev ja kesk-ja kõrgsagedus ainult. Aga ma ei tea kuidas sinul on, aga muidu Yamaha ressiiveritel saab ju valida neid dekoodreid jms ja kui paned 7Ch stereo ja tagakõlarite settingutest LARGE, siis mängivad samamoodi nagu esikõlarid ja kõik bassid/kõrged sagedused olemas.
Comment
-
Originally posted by gängsta@Oct 21 2005, 19:22
Võimsuse kadu on päris jah , pluss veel , et bassi praktiliselt ei annagi.
5 kõlarit + SUB on vajalikud ainult filmide, TV ja DVD muusika kuulamiseks. Üldiselt ongi resiiver kodukino ja raadio jaoks.
Muusikat kuula ikka 2 kõlariga STEREOs ja kui sulle bassi vähe on siis hangi omale aktiivsub. Praegu ärifoorumis basic müüb 12" elemendiga aktiive päris hea hinnaga. Kõlarite juurde ladumisest sa bassi juurde ei saa.
Comment
Comment