Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõrvaklapid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kõrvaklapid

    Mõtlesin mingeid ajutisi klappe osta (kuni 700 eeku) ja nägin selliseid asju müügil, mingi 440.- :

    http://www.t-nb.com/2produit-995-stu...eadphones.html

    et kas kellelgi on nendega kogemusi või äkki keegi oskab nende headuse kohta midagi öelda?
    Või on kellelgi samas hinnaklassis midagi muud soovitada?

    #2
    Ei ole midagi püsivamat kui ajutine lahendus :P
    Olen omal ajal ka sihukese lolluse teinud ,et ostsin "ajutised",siis aga juhtusin kuulama nn.odava otsa hinnaskaala klappidega ja vahet nagu polnudki!
    Võtsin siis ikkagi hoogu ja praeguseni st.juba 7 a.kasutan Sennheiseri omi mis ei jää tänapäevalgi maha nüüdsetele tippmudelitele.
    Tõsi küll maksid ka 3000EEK-i ja need polnud veel absoluutsed tipud B-)
    Muidugi see nagu rohkem soovitus
    Kõik meeldiv tuleb lambist...

    Comment


      #3
      Ise kah nõustun eelkõnelejaga, et poolikuid asju pole mõtet osta.Kuna Kõrvaklapid pole sellised asjad, mida iga natukese aja tagant vahetada, siis tasuks natukene pigem juurde koguda ja hiljem osta.Ise olin poolteist-kaks aastat tagasi sama valiku ees ja otsustasin Philips HP-890 kasuks.Hinnaks tal peaks praegu olema kuskil 1000-1100 krooni, aga nad on seda hinda väärt.Võitnud mitmelpool igasuguseid teste seal hulgas Hi-Fi Choise.Klapid nüüdseks juba u. 2 aastat vanad, aga pole näha mitte mingeid kulumismärke.Lisaks on plussiks pikk juhe, 50mm element, sametist "padjad" ja kaasa tulev alus klappide hoidmiseks.Klapid on ise väga mugavad, ega väsita pead ning kõige suuremaks plussiks on antud klappidel heli oma hinnaklassi kohta.Eriti on esiletoodud mitmetes reviewdes bassi/sügavust ning üleüldist helipilti.Seega, soovitan eelarvamustest lahti saada ning ära proovida, mida asjad endast kujutavad.

      Comment

      Working...
      X