Teade

Collapse
No announcement yet.

PLAADIMÄGI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

PLAADIMÄGI

Kõigile muusikahulludele!

Selline mõte tekkis, et paneks õige siin foorumis püsti plaadimäe, umbes nii, nagu toimis Harjumäe plaadimägi 1970-90. aastatel. Muidugi oli too aeg omamoodi eriline, nagu paljud ilmselt mäletavad, aga miks mitte ka nüüd vahetada muusikanimekirju ja privas ka muusikat ennast vastavalt igamehe kokkulepetele ja tingimustele. Kõik käiks rangelt eratarbimise sildi all, nii et autorikaitsel ja muul seadusesilmal ei tohiks siin olla ütlemist. Ei müüks, vaid vahetaks omavahel ja oma tarbeks head muusikat.

Arvan, et nimekirjad mahuksid siinse foorumi postitustesse küll. Kellel on ettepanekuid või muid häid mõtteid, andu palun teada. Ise olen oma nimekirja valmis üles riputama.

Tänapäeval on muidugi muusika hankimiseks internetist palju häid võimalusi, aga arvan, et korralik friik kuulab oma kalli kodutehnikaga ikka korralikke CD-salvestusi

Vat sellist vinüüli tahaks,Kas või korraks laenaks CD pole vist minuteada välja antud

Comment

Idee ise pole paha aga natuke raske ikkagi ilmselt seda asja nii ajada, et autorikaitse ei saaks kuskilt kinni hakata.

Comment

Ehk on mõnel tartlasel selline CD nagu Fila Brazillia "Mess"?

Comment

Originally posted by moi@Oct 22 2005, 11:21
          Idee ise pole paha aga natuke raske ikkagi ilmselt seda asja nii ajada, et autorikaitse ei saaks kuskilt kinni hakata.
          einoh, teeks parem nii, et igaüks paneks lihtsalt oma plaatide nimekirja üles
          selles pole ju ometigi midagi ebaseaduslikku.

Comment

noo mina olen päris plaadimäe päris algusest <_< arvan, et sellest ikka ei tule suurt miskit välja. esitex nagu siin juba teema alguses oli õieti märgitud-ajad olid teistsugused&#33;&#33;&#33;-sai tehtud siia see plaadimägi suurelt osalt sellepärast, et lihcalt ei viicinud nii tihti riia vahet traavida <_< aga praeguse elu tempo juures..... ma ei tea, ma vist isegi ei viicix lasnamäele sõita miski cd pärast. aga noh kui muidu ei saa ja tahtmist ikka on siis võib juu proovida.muidu siis huvilistele yx link ka.
            http://www.allmusic.com/
            siit peax musa kohta leidma 90% ammendava vastuse

Comment

Originally posted by rein113@Oct 21 2005, 15:37
              nagu toimis Harjumäe plaadimägi 1970-90. aastatel.
              Terv&#33;

Väike parandus.

Minge pühapäeva hommikupoolikul Harjumäele.Ise sattusin sinna ja ei uskunud oma silmi :unsure:
              Oli käesoleva aasta märtsi hommik kui ma sealt huvi pärast läbi astusin ja pilt avanes järgmine:Mingi vanem eest tukaga ja tagant lakaga tüüp,lükkas jalaga lörtsi pingipealt minema,pani sinna oma spordikoti ja avas selle.Läksin siis uudistama ning :blink: -Plaadid nagu Kadakaturul.Vist olid mingi sott tükk jne.
              OK. Tegin ühe tiiru linnas.Tagasi tulles oli selliseid tüüpe juba päris palju ja asjahuvilisi veelgi rohkem.Kes jõid õlnjuhhi,kes olid ninapidi spordikottides jne.
              Isegi sai paar plaati soetatud(-: ja vanu aegu meenutatud&#33;

Kokkuvõttes asja iva selles,et teemaalustaja pani aastatega mööda:

Plaadimägi 1970-2005. aastatel
              http://www.album.ee/user/16860279

Comment

OK, jälle targem.
                Kui keegi soovib teemaga konkreetsemaks minna, siis olen valmis oma üle 300 ühikulist kogu tuulutama.

Comment

Terv&#33;

Palun riputa siis üles,jään huviga ootama&#33;

Mida põnevat sul enamjaolt on? Ja kas muusika DVD-sid kah on?

Comment

Palun. Nimekiri saadaval privas.

Comment

Jaa,ilus kogu&#33; Siit tahaks nii mõndagi endale&#33;
                      Kas sul need kõik arvutis või?

Kahjuks endal pole nimekirja välja trükitud ja enamus mussi on plaatidel&#33;

Comment

Ma ei tea, aga millegipärast on mul tunne, et siin lõhnab piraatluse järele.
                        Edit: Ja asi on elektroonikast suht kaugel kah.

Martin@pole selles foorumis mode õigusi, muidu oleksin nats karmim.
                        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Mulle, oleks küll huvitav vaadata teiste plaadiriiuleid - vahest leiab enda jaoks midagi täiesti tundmatut kuid head. Ideaalis võiksid olla šanrid ka juures.
                          -

Comment

Loomulikult&#33; Väike teema peab ju muusikast enesest ka olema,see annab ju sellele foorumile ainult vürtsi.Ei vaielda ainult milline ühenduskaabel parem on kas Saksa vasest või Nigeria kullast(-:

Ja piraatluse järele siin ka kohe kuidagi ei lõhna,sest keegi pole siin mingit MP3 linki üles riputanud vms.
                            Asja mõte oleks võibolla selles 1),et teadagi helitehnika huvilised kuulavad ka peale Meie mehe,terminaatori ja mõne MTV soulipundi veel midagi&#33; Ja on asju,mida on raske poodidest ja internetist saada(näiteks vanu eesti asju).Seega võib ju omavahel privada ja plaate vahetada(mis ei ole keelatud).
                            2)Saab siin teemas anda infi kui keegi teab mingit hea stuudiotööga või huvitavate soundidega plaate jne.

Püüan varsti enda fonoteegi ka kuhugi trükkida&#33;

Comment

Teema mõte väga hea minuarust.
                              Aga kas ma saan õieti aru, et vahetada soovitakse mp3 faile ???

Comment

Working...
                              X