Teade

Collapse
No announcement yet.

Kaablitest ja testimisest.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kaabliteema on vist igavene

Osad võrdlemisi laialt levinud kiired opakad (TL072 õnnetu näitena) on tundlikud mahtuvusliku koormamise suhtes - võivad isegi genereerima minna. Vastuabinõuks on opaka väljundisse 100... 1000 oomise takisti järjestikku lisamine.

Äkki keegi tundlikuma kõrvaga inimene viitsib huvi mõttes katsetada, kas eri kaablitel ka siis vahet on, kui väljundi poole on lisatud üks 100-oomine või 1000-oomine takisti?
    If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Äkki keegi tundlikuma kõrvaga inimene viitsib huvi mõttes katsetada, kas eri kaablitel ka siis vahet on, kui väljundi poole on lisatud üks 100-oomine või 1000-oomine takisti?
      Püüame millaski seda proovida.

Lisan paar pilti mõnest endatehtud kaablist(olen jah edev, liialt. :P ).

Ülemine on hõbetatud vaskjuhiga kaabel, 1-kordne varje. Peal on must nailon sukk-kate.
      Alumine on vaskjuhiga kaabel, samuti 1-kordne varje. Ning samamoodi musta nailonkattega. Otsad, nagu näha, Tevalos müügilolevad Taskerid.
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

siin ka mõned pildid koos kirjeldusega minu tehtud kabladest

Comment

Ise olen aastate jooksul igasuguseid DIY kaableid teinud, kuid nad ei pakunud kunagi rahuldust. Kogu aeg oli soov midagi muuta. Ja uute, väärikate DIY projekti materjali ei ole lihtne/odav leida. Parem juba valmis osta. Praegu olen jäänud sellise koosluse juurde Van Den Hul 102 Mk3, Straightwire Rhapsody. Esimene on parim hinna/heli/kvaliteedi suhtega mida osta üldse on. Hind ca 700kr eBays. Teine meeldib just oma heli poolest. Detailne, pehme, avatud. Hind ... , on iga kulutatud $ väärt. Praeguse seisuga nõustun sellise väitega, et kaablite hinnaklass peaks olema 10% süsteemi hinnast.

Comment

tänan sind arvamuse eest. mnjahh! see sinu 10%-see on ikka hirmus summa!!!!
            tegelikult mina ise olen üritanud siin teemas jääda üsna neutraalsex. kuigi jahh, arvan ka ise, et parem kaabel on parem. aga kõik see asi jääb mul kuidagi ikka kripeldama. pole kunagi olnud võimalust kuulata erinevate kaablitega. aga sina ise, kuidas sina suhtuksid ettepanekusse minu juures kuulata-sinu kaablitega? :P ma miskipärast arvan, et sa ei ela minust kaugel.kusagil siin eelpool justkui intz ka mainis, et olex nõus tulema?oma kaablitega. ja äkki siis veel keegi?ok. püüame teha asja konkreetsemax.pakun välja pühap. näitex kell 12.00. kuidas olex -Novembre?minu tel-56611721.kui saan sinuga kontaxti, siis püüan sama teha intzuga. temaga mul lihcam. tel. olemas.ja kui meil sellest asjast miski pärast midagi välja ei tule, siis... vaatame edasi, mis teha annab. et siis selline pakkumine. ja muidugi vastas poolele ka sama pakkumine-sebastian&martinj.kui te jätate mulle privasse oma tel. numbri, võtan teiega ühendust kui miskit on selgunud. oma kõrv on kuningas või on ka see füüsika seaduste vastu? samas aktsepteerin ka teie esitatud väiteid. ja äkki olex see ka veel teistelegi huvitav. saax mingi lõpu sellele teemale või hoopis jatku?

Comment

Thx walwal, päris huvitav pakkumine. Mina oleksin nõus osalema. Tallinna piires. Ise asun õismäel. See pühap. 12 ei sobi kõige paremini. Mingi 16-17 sobiks paremini. Või siis natuke varem. Ja vaevalt sul õnnestub 2 päevaga kõikidega kokku leppida. Vahet pole, kui sul huvi siis võin küll korra läbi tulla. Vahet pole palju rahvast koguneb.
              Veel selline märge, et kaableid on mõtet kuulata aint 100% paigas süsteemiga. Sh mitte kajav tuba ja õieti paigaldatud kõlarid. Muidu võib vahet mitte märgata ja pettuda. Kallid kaablid tihtipeale annavad ainult parema 3d pildi, natuke puhtama heli. Ei ole mõtet oodata totaalset heli muutmist. Mõni kord saad aru ainult peale nädalast kuulamist mis seal vahet teistega on jne. Teine kord on kohe selge aga seda ainult tuttaval süsteemil, kus iga muutus märgatav. Need kaablid on üpris õrn teema.

Comment

hetkel siis uus väljapakutud aeg pühap. kell 17.00 homme saan teada, kas intzule sobib. kui ei sobi lükkame naca edasi. parem kui kaableid ikka naca rohkem on.

Comment

aga sina novembre võix anda oma kontaktnumbri siis ma ei peax siia nii palju mõtetult tipima. et sind teavitada assjade käigust. olex lihcam

Comment

to:sebastian&martinj. asi ikkagi toimub ja kui huvi on,palun. kallaaeg naca ebamäärane 4-5 paiku. täna.orientiirix siis seewald. täpsemalt tel. teel.

Comment

nuu nii. kuulamine toimunud.tulemus? raske öölda.äkki peab veel üle kuulama. vaixelt ja rahulikult omaette.ja siis ocustama kui palju on mõistlik investeerida kaablisse. sest mingi vahe ikka on võrreldes minu 50-stega. mnjahh aga võib olla on ikka asi ka minu toa akustika taga? ja nagu ikka paigutus,kõlle pean silmas. samas tuleb ikka konstanteerida fakti, et selles toas ei kuulata ainult muusikat vaid vahepeal elataxe ka. jama iseenesest. kõige õigem olex projekteerida maja mille keskmex olex muusika kuulamise ruum. mis ei ole liiga suur ei liiga väike. ja kõik muu siis sellele lisax. ja ikkagi oli väga raske midagi hinnata. aga kuna mulle jäeti siia erinevaid kaableid. ex ma siis püüan leida endale mingi kuldse kesktee.igatahes suured tänud nendele kes viicisid minu juurde tulla testima. tänan teid veelkord!

Comment

Tänud ka sulle walwal! Kaablite erinevusest sai tõesti ainult niipalju targemaks, et nad olid erineva hinnaga ja eri värvi. Aga tegelikult (vähemalt ma ise) ei eeldanudki, et kuulamisel mingit vahet teeksin. Esiteks juba see, et kuulama sai mindud liiga tugevate eelarvamustega...võibolla oleks aidanud pimetest ja täielikus vaikuses (siis ainult muusika ja ei midagi muud) nautimisest. Raske öelda.
                        Vaatamata kõigele oli meil tore vestlus .
                        Tasemel CD-mängija, lampvõimendi ja head kõlarid lubasid kuuldut nautida ja kaablite võimalik erinevus kaotas antud juhul (jällegi minu jaoks&#33 juba oma mõtte.
                        Walwal ise kindlasti oskab enda kogemustele toetudes varsti meid teavitada, kas kaablitel on vahe või pole...ikkagi oma tehnika, oma muusika jne.

Comment

soovitaksin kaablite erinevust testida nii: CD mängija, kõrvaklappide võim, klapid. Sellise kombinatsiooni puhul tuleb juba erinevus välja. Eelduseks loomulikult, et seadmed on korralikud, eriti klapid. ise olen sellise kombinatsiooniga mõningaid kaableid (põhiliselt isetehtuid) proovinud ja julgen väita et erinevus on täiesti olemas.

Comment

mnjahhh. tänan soovituse eest aga kahjux seda varianti ma kasutada ei saa.on aint lõppvõim.klapivõimu ei ole. aga ma võtan asja rahulikult. ega mul kiiret kuhugi ei ole.ja nagu siin juba novembre eespool mainis, arusaamine võib tulla ka nädala pärast,või hiljem.

Comment

Eilne õhtu oli väga meeldiv, hoolimata sellest, et lõplik eesmärk jäi täitmata - samas loodetavasti Walwal pajatab mõne aja pärast meile oma emotsioonidest ning mõtetest.

Jääme ootama uusi põnevaid üritusi!
                              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                              indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

jah. eilne õhtu oli väga meeldiv. samas ka väsitav. vanax vist hakkan jääma aga igasugu mõtted tekivad. kõigepealt võibolla to :sebastian. sulle võibolla jäi naca imelik mulje. pidigi jääma. sest mina olen lairiba pooldaja.intz 2-riba ja novembre alla 3 ei tunnista. tegelikult juba see ise nagu üsna suur vastuolu. aga ex see nii peabki olema. igayx peab valima endale selle, mida õigex peab. või siis rahakott ja muud võimalused. muud võimalused on ka väga lai teema. alustusex perekond jne. ma arvan ,et kõik on sellega nõus.
                                to novembre:------------Veel selline märge, et kaableid on mõtet kuulata aint 100% paigas süsteemiga. Sh mitte kajav tuba ja õieti paigaldatud kõlarid. Muidu võib vahet mitte märgata ja pettuda. Kallid kaablid tihtipeale annavad ainult parema 3d pildi, natuke puhtama heli. Ei ole mõtet oodata totaalset heli muutmist. Mõni kord saad aru ainult peale nädalast kuulamist mis seal vahet teistega on jne. Teine kord on kohe selge aga seda ainult tuttaval süsteemil, kus iga muutus märgatav. Need kaablid on üpris õrn teema-------palun lugege see lõik mitu korda läbi.-ja hinnake oma võimalusi.mina võin igatahes öölda et,võimalused on napid aga hea tahtmise juures ikka midagi saab muuta.
                                nii:igasugu muutmiste ja paremax tegemiste juures jällegi saab määravax selle hind. paremax võib alati teha.ex?aga selle paremax tegemisega on alati nii, et sa ikkagi pead valima selle oma-selle, mis just sulle sobib. teadupärast on juu nii, et mida paremax läheb, seda paremax muutub ka hind. ja see pole mitte niisama vaid hakkab tõusma kohe lausa hüppeliselt.kahjux. aga nii ta on. seoses sellega on vist ikka reaalne elu nii, et kui kaugele SINA oled nõus minema. igayx peab oma piirid paika panema enda jaox.ja veel parem olex nad paika panna mitmex aastax ette. on vist nii õigem.
                                ja sina intz.kui pidev kacetaja -au ja kiitus.sinu puhul, vist ei saagi nagu teisiti olla. aga mulle tundub, et sa ei ole ka ikka seda päris oma veel leidnud. mina arvan, et lõpux olen ta leidnud-onken. vahet pole. lõpux ka lairiba saab alati vahetada parema vastu. aga onken on onken.ja mulle ta meeldib.
                                mnjahh. oli siin veel palju juttu toa akustikast.olen 100% nõus. väga tähtis teema. ma isegi arvan nii, et see kaabli teema sai püstitatud enneaegu.kahjux. võibolla olex hoopis sellest pidanud alustama. jah, vahest on hea kellegaga kokku saada ja kuulata teiste arvamust.see arendab. ei vaatagi enam kõiki asju ainult oma mätta ocast.

Comment

Working...
                                X